Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 02:56
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גלילות מצה, ביצה וגבינה

מצה בריי InsideOut עסיסית ומשביעה, קלה להכנה    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 2140   

* צילום תוצאה
גלילות מצה, ביצה וגבינה
1 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 1 ביצה
  • 1 כף שמן זית
  • מעט מלח גס, אורגנו, פלפל לבן (לטעםמכם)
  • פרוסת גבינה צהובה (או כל גבינה מתרככת בחום)
  • עלי נענה
  • שמן זית לצורך הטיגון
גודל/סוג תבנית: מחבת רחבה
דרך הכנה
  1. להרטיב מצה היטב ולהניח במגבת מקופלת עד לריכוך המאפשר גלגול. חשוב להקפיד כאן.
  2. לערבב את הביצה עם התבלינים וכף שמן זית
  3. להניח את המצה על משטח עבודה ובאמצעות כף ליטול מהבלילה ולהספיג את המצה לכיסוי מלא
  4. להניח את הגבינה בחלק העליון של המצה ולהניח עליה כף מהבלילה. רצוי את רוב הבלילה להספיג בתוך המצה.


  1. לגלגל את המצה מלמעלה למטה בזהירות שלא תיקרע. כדי שלא תדלוף בלילה את הגלגול האחרון מבצעי הפוך - מהמשטח לעבר הגלילה.
  2. להניח בזהירות בתuך המחבת המחוממת לחום בינוני-גבוה
  3. אם נשארה בלילת בציה אפשר להמשיך ולצפות את המצה במחבת.
  4. לאסוף נזילות ביצה אל עבר המצה ולהפוך צד כשנראה עשוי.


  1. מומלץ שהגלילה תנוח על שמן ולא על מחבת חשופה.
  2. להוציא למשטח חיתוך ולחתוך למנות קטנות לביס
  3. להגיש עם ענף נענה המוסיף למעדן.

גלילות מצה, ביצה וגבינה

By Published: מצה בריי InsideOut עסיסית ומשביעה, קלה להכנה מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 1 Ingredients: 1 ביצה 1 כף שמן זית מעט מלח גס, אורגנו, פלפל לבן (לטעםמכם) פרוסת גבינה צהובה (או כל גבינה מתרככת בחום) עלי נענה ...... Directions:
להרטיב מצה היטב ולהניח במגבת מקופלת עד לריכוך המאפשר גלגול. חשוב להקפיד כאן. לערבב את הביצה עם התבלינים וכף שמן זית להניח את המצה על משטח עבודה ובאמצעות כף...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר