Pesto
תפריט
ב', 19 פבר 2018, 19:46
110392 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קינואה פיקנטי

   

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 2600   

* photo by:Justin Smith
קינואה פיקנטי
5 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 9.5
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • כוס קינואה
  • 1 בטטה, קצוצה לקוביות קטנות
  • 1 פלפל חריף קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצים דק
  • 1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות קטנות
  • 1 בצל אדום קצוץ דק
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן זית לטיגון
גודל/סוג תבנית:  בינונית
דרך הכנה
  1. לטגן את הבצל עד להזהבה
  2. להוסיף את הגמבה, פלפל חריף, שום ובטטה
  3. להקפיץ למשך כחמש דקות
  4. להוסיף תבלינים
  5. להניח בצד.
  1. לבשל את הקינואה לפי ההסבר על השקית.
  2. אם אין הסבר-
  3. לשטוף את הקינואה במים
  4. להוסיף לכוס קינואה כוס וחצי מים וכפית מלח
  5. לבשל על אש קטנה כעשר דקות
  6. לכבות את האש ולהשאיר מכוסה לעוד חמש דקות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
ציון 9
הוספתי גבעולים ועלים של סלרי, קצוצים דק.
טעים ומשביע

קינואה פיקנטי

By Published: מאת רגבקוק 4.75 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 5 Ingredients: כוס קינואה 1 בטטה, קצוצה לקוביות קטנות 1 פלפל חריף קצוץ דק 2 שיני שום קצוצים דק 1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות קטנות ...... Directions:
לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את הגמבה, פלפל חריף, שום ובטטה להקפיץ למשך כחמש דקות להוסיף תבלינים להניח בצד. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר