Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 03:23
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שניצל בשמנת ופטריות

מה עושים עם שניצלים שנשארו או שמכינים במיוחד בשביל זה    

מאת: tommf ::: צפיות: 3885   

שניצל בשמנת ופטריות
8 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 8 שניצלים עוף מוכנים בגודל בינוני
  • 4 שיני שום גדולות חתוכות לפרוסות
  • מיכל 1/2 ליטר שמנת מתוקה לבישול (15% או 30% מה שבא)
  • פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם
  • 3/4 כוס ציר מרק בשר
  • חבילה פטריות יער חתוכות לפרוסות (אפשר גם פורטבלו)
  • 1/4 כוס עירית קצוצה דק
  • 50 גרם גבינת פרמז'אן משובחת + 2 כפות לקישוט
  • 50 גרם חמאה רגילה + 3 כפות שמן זית מובחר
דרך הכנה
  1. ממיסים את החמאה במחבת רחבה ועמוקה על אש בינונית יחד עם שמן הזית.
  2. מוסיפים את השום הפרוס ומטגנים עד להזהבה קלה ביותר.
  3. מוסיפים את הפטריות ואת הפלפל השחור וממשיכים לטגן, עד שכל הפטריות רטובות.
  4. מוסיפים את השמנת ואת ציר המרק, מרתיחים ומבשלים כ-5-10 דקות עד להסמכה קלה של הרוטב.
  5. טועמים וממליחים, במידה וצריך.
  6. מוסיפים את גבינת הפרמז'אן ומערבבים היטב עד להמסת הגבינה.
  7. מוסיפים פנימה את השניצלים, מערבבים קלות וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כמה כ-5 דקות.
  8. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל פרמז'אן ועירית לקישוט, מעט פלפל שחור גרוס ומגישים.
הערות
הולך נהדר עם אורז פרסי או ריזוטו, על פסטה (ואז כדי לפרוס השניצלים לפני הכנסתם למחבת), עם ירקות וכמנה לבד. ניתן להגיש כמנה ראשונה או עיקרית.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
מעולה! ונראה מצוין.

שניצל בשמנת ופטריות

By Published: מה עושים עם שניצלים שנשארו או שמכינים במיוחד בשביל זה מאת tommf 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 8 שניצלים עוף מוכנים בגודל בינוני 4 שיני שום גדולות חתוכות לפרוסות מיכל 1/2 ליטר שמנת מתוקה לבישול (15% או 30% מה שבא) פלפל שחור גרוס טרי לפ...... Directions:
ממיסים את החמאה במחבת רחבה ועמוקה על אש בינונית יחד עם שמן הזית. מוסיפים את השום הפרוס ומטגנים עד להזהבה קלה ביותר. מוסיפים את הפטריות ואת הפלפל השחור וממש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר