Pesto
תפריט
ו', 15 דצמ 2017, 14:02
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות בוטנים פריכות

   

מאת: איווט ::: צפיות: 5307   

* צולם ע
עוגיות בוטנים פריכות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 כוס קמח
  • 1/4 כפית מלח
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 3/4 כוס סוכר 
  • 1 ביצה  גדולה
  • כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית סודה לשתייה
  • 1 כוס בוטנים מומלחים קלופים וקצוצים גס
  •  
גודל/סוג תבנית:תבנית תנור גדולה
דרך הכנה
  1. לערבב בקערה שמן וסוכר.
  2. להוסיף ביצה, מלח, תמצית וניל. לערבב היטב עד שהעיסה הומוגנית.
  3. להוסיף קמח עם סודה לשתייה. לערבב עד שהתערובת אחידה.
  4. להוסיף הבוטנים. לערבב מעט.
  5. מניחים   בעזרת 2 כפיות תלוליות במרווים גדולים כי העוגיות מתפשטות  מעט באפייה. ( לי יוצא תבנית וחצי כ 30 עוגיות).
  6. אופים בחום 180 מעלות כ 15 דקות.
  7. מקררים את העוגיות בתבנית. הן מתקשות..
הערות
אפשר להחליף הבוטנים בכל סוג של פיצוחים שאוהבים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
האם ניתן להשתמש באבקת אפיה במקום סודה לשתיה?
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
נראה מעולה!

עוגיות בוטנים פריכות

By Published: מאת איווט 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1 כוס קמח 1/4 כפית מלח 4 כפות שמן קנולה 3/4 כוס סוכר  1 ביצה  גדולה כפית תמצית וניל 1...... Directions:
לערבב בקערה שמן וסוכר. להוסיף ביצה, מלח, תמצית וניל. לערבב היטב עד שהעיסה הומוגנית. להוסיף קמח עם סודה לשתייה. לערבב עד שהתערובת אחידה. להוס...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר