Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 06:33
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בורקס ירקות

   

מאת: mirich ::: צפיות: 5822   

בורקס ירקות
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • חבילת בצק עלים מרודד
  • בצל בינוני חתוך לפרוסות דקות
  • 2 פלפלים  אדומים חתוכים לרצועות
  • 2 קישואים בינונים חתוכים לקוביות
  • חציל בינוני חתוך לקוביות
  • 2 תפו"א קלופים חתוך לקוביות
  • כוס אפונה קפואה
  • 2 גזרים מגוררים
  • 3 כפות צימוקים
  • 2 כפות בזיליקום טרי
  • 60 גר' גבינה צהובה מגוררת
  • כפית כמון
  • כפית אבקת צ'ילי
  • 1/4 כפית קינמון
  • 2 כפות שמן
  • ביצה
  • כף זרעוני שומשום ואו קצח
דרך הכנה
  1. במחבת מחממים את השמן ומטגנים עד שקיפות את הבצל, מוסיפים את הפלפלים, הקישואים, החציל, האפונה והגזר תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים.
  2. מבשלים את תפו"א עד ריכוך ויוצרים מחית חלקה
  3. מוסיפים את הירקות לתפו"א ומוסיפים את הצימוקים, הגבינה הצהובה, הבזיליקום והתבלינים ומערבבים.
  4. חותכים את הבצק לרצועות רחבות וממלאים כל רצועה ומגלגלים לרולדה ומסמנים בעזרת סכין את הפרוסות מברישים את הבצק בביצה ומפזרים את השומשום ואו הקצח.
  5. אופים בחום של 180 מעלות עד שהבצק מזהיב
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥

בורקס ירקות

By Published: מאת mirich 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: חבילת בצק עלים מרודד בצל בינוני חתוך לפרוסות דקות 2 פלפלים  אדומים חתוכים לרצועות 2 קישואים בינונים חתוכים לקוביות ...... Directions:
במחבת מחממים את השמן ומטגנים עד שקיפות את הבצל, מוסיפים את הפלפלים, הקישואים, החציל, האפונה והגזר תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים. מבשלים את תפו"א עד ריכוך ויוצרים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר