Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 17:49
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בורקס ירקות

   

מאת: mirich ::: צפיות: 6439   

בורקס ירקות
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • חבילת בצק עלים מרודד
  • בצל בינוני חתוך לפרוסות דקות
  • 2 פלפלים  אדומים חתוכים לרצועות
  • 2 קישואים בינונים חתוכים לקוביות
  • חציל בינוני חתוך לקוביות
  • 2 תפו"א קלופים חתוך לקוביות
  • כוס אפונה קפואה
  • 2 גזרים מגוררים
  • 3 כפות צימוקים
  • 2 כפות בזיליקום טרי
  • 60 גר' גבינה צהובה מגוררת
  • כפית כמון
  • כפית אבקת צ'ילי
  • 1/4 כפית קינמון
  • 2 כפות שמן
  • ביצה
  • כף זרעוני שומשום ואו קצח
דרך הכנה
  1. במחבת מחממים את השמן ומטגנים עד שקיפות את הבצל, מוסיפים את הפלפלים, הקישואים, החציל, האפונה והגזר תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים.
  2. מבשלים את תפו"א עד ריכוך ויוצרים מחית חלקה
  3. מוסיפים את הירקות לתפו"א ומוסיפים את הצימוקים, הגבינה הצהובה, הבזיליקום והתבלינים ומערבבים.
  4. חותכים את הבצק לרצועות רחבות וממלאים כל רצועה ומגלגלים לרולדה ומסמנים בעזרת סכין את הפרוסות מברישים את הבצק בביצה ומפזרים את השומשום ואו הקצח.
  5. אופים בחום של 180 מעלות עד שהבצק מזהיב
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥
בורקס ירקות By , 2014-08-31T11:28:44+03:00 בורקס ירקות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - חבילת בצק עלים מרודד בצל בינוני חתוך לפרוסות דקות 2 פלפלים  אדומים חתוכים לרצועות 2 קישואים בינונים חתוכים לקוביות ... Instructions: במחבת מחממים את השמן ומטגנים עד שקיפות את הבצל, מוסיפים את הפלפלים, הקישואים, החציל, האפונה והגזר תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים. מבשלים את תפו"א עד ריכוך ויוצרים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר