Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 06:32
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפו"א מוקרמים

   

מאת: mirich ::: צפיות: 5413   

* צילום תוצאה
תפו
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 5 תפו"א קלופים חתוכים לפרוסות
  • 2 כפות יין לבן יבש
  • 2 בצלים קצוצים
  • 3 שיני שום כתוש
  • כוס וחצי שמנת מתוקה
  • 100 גר' גבינה צהובה מגוררת
  • 3 ענפי בזיליקום טרי
  • 1/4 כפית מלח
  • קורט פלפל
  • מים
דרך הכנה
  1. מבשלים במים עם קצת מלח את תפו"א האדמה עד שהם נעשים רכים קלות, מסננים את המים ומכסים את הסיר בכדי לשמור על הטמפרטורה של התפו"א.
  2. בסיר נפרד מביאים את הבצל הקצוץ והיין לרתיחה
  3. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש ומבשלים עוד 20 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  4. בפיירקס מסדרים את תפו"א ומתבלים בבזיליקום, שום כתוש מלח ופלפל ויוצקים מעל את התערובת של השמנת המתוקה ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגוררת.
  5. אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דק' עד להזהבה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥

תפו"א מוקרמים

By Published: מאת mirich 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 5 תפו"א קלופים חתוכים לפרוסות 2 כפות יין לבן יבש 2 בצלים קצוצים 3 שיני שום כתוש כוס וחצי שמנת מתוקה 100 ג...... Directions:
מבשלים במים עם קצת מלח את תפו"א האדמה עד שהם נעשים רכים קלות, מסננים את המים ומכסים את הסיר בכדי לשמור על הטמפרטורה של התפו"א. בסיר נפרד מביאים את הבצל הקצוץ וה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר