Pesto
תפריט
א', 28 מאי 2017, 21:33
110383 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כדורי בשר ברוטב פטריות ובטטה

   

מאת: עינת678 ::: צפיות: 5396   

* תמונה להמחשה By TGor via Wikimedia Commons
כדורי בשר ברוטב פטריות ובטטה
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • להכנת הקציצות: חצי קילו בשר טחון
  • ביצה
  • תפוח אדמה קטן מגורר דק
  • 2 כפות גדושות  פירורי  לחם
  • כף וחצי פטרוזיליה ו/או כוזברה קצוצה דק
  • בצל מגורר דק וסחוט מנוזלים
  • תבלינים: מלח, פלפל, כמון בהרט.
  • להכנת התבשיל: 1 כרישה
  • סלסלת פטריות
  • 2 בטטות
  • שן שום גדולה
  • 2 כפות שמן
  • מלח, פלפל
  • מים
גודל/סוג תבנית: עדיף להשתמש בסיר סוטאז'
דרך הכנה
  1. מערבבים את החומרים לקציצות ומניחים במקרר לחצי שעה, להתגבשות.
  2. חותכים את החלק הלבן שבכרישה לטבעות דקות.מטגנים אותן בשמן עד לרכות.
  3. חותכים את הפטריןת לפרוסות ומוסיפים לכרישה.מאדים יחד  על אש קטנה  עד שהפטריות ישנו צבען  לכהה יותר,יתרככו ויגירו  נוזלים.
  4. קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות קטנות. מוספים לפטריות.מבשלים מעט יחד.
  5. כותשים  את שן השום ומוסיפים לסיר.
  6. מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות. 
  7. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  8. לאחר הרתיחה מוציאים את תערובת הבשר מהמקרר . יוצרים  כדורים קטנים ומחליקים אותם לסיר.לאחר רתיחה נוספת מבשלים  כשעה ורבע על אש נמוכה.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
1
ראובן מ. (עורך)
נשמע מעניין מאוד, יש צילום?

כדורי בשר ברוטב פטריות ובטטה

By Published: מאת עינת678 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: להכנת הקציצות: חצי קילו בשר טחון ביצה תפוח אדמה קטן מגורר דק 2 כפות גדושות  פירורי  לחם כף וח...... Directions:
מערבבים את החומרים לקציצות ומניחים במקרר לחצי שעה, להתגבשות. חותכים את החלק הלבן שבכרישה לטבעות דקות.מטגנים אותן בשמן עד לרכות. חותכים את הפטריןת לפרוסות ו...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר