Pesto
תפריט
ו', 15 דצמ 2017, 17:40
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רוגלך

   

מאת: mirich ::: צפיות: 5800   

רוגלך
10 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • קופסאת גבינת שמנת טבעית 5%
  • 100 גר' חמאה
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית מיץ לימון
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח לבן
  • ביצה
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • 200 גר' שוקולד מריר מגורר
  • 1/4 כוס סוכר חום
דרך הכנה
  1. במיקסר שמים את גבינת השמנת, חמאה, אבקת סוכר, מלח, מיץ הלימון ותמצית וניל מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד שנוצר בצק רך מכסים את הקערה בניילון נצמד מכניסים למקרר לשעה.
  2. מערבבים את השוקולד המגורר עם הסוכר החום לתערובת אחידה.
  3. מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים ל- 4 כדורים מרדדים כל אחד לגובה 2 סמ'
  4. מקציפים את הביצה עם הסוכר הלבן ומורחים את הבצק.
  5. מחלקים את הבצק למלבנים, שמים כף בכל מלבן ומגלגלים ומורחים בביצה שוב מעל.
  6. אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד הזהבה.

רוגלך

By Published: מאת mirich 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: קופסאת גבינת שמנת טבעית 5% 100 גר' חמאה 1/2 כוס אבקת סוכר 1/2 כפית מלח 1/2 כפית מיץ לימון 1/2 כפית תמצית ו...... Directions:
במיקסר שמים את גבינת השמנת, חמאה, אבקת סוכר, מלח, מיץ הלימון ותמצית וניל מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד שנוצר בצק רך מכסים את הקערה בניילון נצמד מכניסים למקרר לשעה....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר