Pesto
תפריט
ה', 13 דצמ 2018, 07:09
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קדירת טלה בנוסח אירי

   

מאת: mirich ::: צפיות: 6100   

קדירת טלה בנוסח אירי
10 מנות
שעתיים ויותר
» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 1 ק"ג חזה אווז מעושן
  • 3 ק"ג כתף טלה ללא עצמות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • 3 שיני שום כתושות
  • בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1/2 כוס מים
  • 4 כוסות ציר מרק עוף
  • 2 כפיות סוכר לבן
  • 4 גזרים חתוכים
  • 3 תפו"א חתוכים
  • כפית תימין מיובש
  • 2 עלי דפנה
  • כוס יין לבן
דרך הכנה
  1. במחבת מטגנים את חזה האווז עד שהוא משחים ומתחיל להתפורר.
  2. שמים בסיר גדול את הכבש מפזרים מעל את המלח, הפלפל הקמח ואת חזה האווז באופן שווה.
  3. מטגנים קלות את הבצל והשום ומוסיפים לסיר
  4. מוסיפים את 1/2 כוס המים עם ציר מרק העוף והסוכר מכסים ומבשלים על להבה נמוכה שעה וחצי.
  5. מוסיפים את הגזר, תפו"א, תימין, עלי דפנה, והיין ומבשלים עוד כחצי שעה עד שהירקות מתרככים.
הערות
רצוי לבשל יום לפני ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥
קדירת טלה בנוסח אירי By , 2014-05-10T09:10:35+03:00 קדירת טלה בנוסח אירי Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 1/2 1 ק"ג חזה אווז מעושן 3 ק"ג כתף טלה ללא עצמות 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור גרוס 1/2 כוס קמח לבן ... Instructions: במחבת מטגנים את חזה האווז עד שהוא משחים ומתחיל להתפורר. שמים בסיר גדול את הכבש מפזרים מעל את המלח, הפלפל הקמח ואת חזה האווז באופן שווה. מטגנים קלות את הבצל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר