Pesto
תפריט
ב', 24 יול 2017, 17:38
110385 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קדירת טלה בנוסח אירי

   

מאת: mirich ::: צפיות: 5345   

קדירת טלה בנוסח אירי
10 מנות
שעתיים ויותר
» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 1/2 1 ק"ג חזה אווז מעושן
  • 3 ק"ג כתף טלה ללא עצמות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • 3 שיני שום כתושות
  • בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1/2 כוס מים
  • 4 כוסות ציר מרק עוף
  • 2 כפיות סוכר לבן
  • 4 גזרים חתוכים
  • 3 תפו"א חתוכים
  • כפית תימין מיובש
  • 2 עלי דפנה
  • כוס יין לבן
דרך הכנה
  1. במחבת מטגנים את חזה האווז עד שהוא משחים ומתחיל להתפורר.
  2. שמים בסיר גדול את הכבש מפזרים מעל את המלח, הפלפל הקמח ואת חזה האווז באופן שווה.
  3. מטגנים קלות את הבצל והשום ומוסיפים לסיר
  4. מוסיפים את 1/2 כוס המים עם ציר מרק העוף והסוכר מכסים ומבשלים על להבה נמוכה שעה וחצי.
  5. מוסיפים את הגזר, תפו"א, תימין, עלי דפנה, והיין ומבשלים עוד כחצי שעה עד שהירקות מתרככים.
הערות
רצוי לבשל יום לפני ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה

קדירת טלה בנוסח אירי

By Published: מאת mirich 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 1/2 1 ק"ג חזה אווז מעושן 3 ק"ג כתף טלה ללא עצמות 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור גרוס 1/2 כוס קמח לבן ...... Directions:
במחבת מטגנים את חזה האווז עד שהוא משחים ומתחיל להתפורר. שמים בסיר גדול את הכבש מפזרים מעל את המלח, הפלפל הקמח ואת חזה האווז באופן שווה. מטגנים קלות את הבצל...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר