Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 08:31
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פלאפל אגוזים

   

מאת: mirich ::: צפיות: 5920   

פלאפל אגוזים
8 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 2
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 350 גר' אגוזי מלך
  • 1/8 כפית מלח
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/4 כפית כורכום
  • 3 גבעולי כוסברה
  • 4 גבעולי פטרוזיליה
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • מלח פלפל
  • כוס שמן לטיגון
  • ריבת תפוזים עם חתיכות פרי
דרך הכנה
  1. מכניסים למעבד המזון את כל המרכיבים וטוחנים עד ליצרת תערובת חלקה.
  2. מחממים את השמן בסיר עמוק יוצרים בעזרת כפית כדורים מהתערובת ומטגנים עד הזהבה בשמן.
  3. סופגים את כדורי הפלאפל מהשמן ומגלגים אותם בריבה.
הערות
ניתן גם לאפות את הכדורים ואז אופים בחום של 180 מעלות עד שהם משחימים. ניתן לוותר על הריבה ולאכול את זה כך.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
פלאפל אגוזים By , 2014-05-04T08:01:25+03:00 פלאפל אגוזים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 350 גר' אגוזי מלך 1/8 כפית מלח 3 שיני שום כתושות 1/2 כפית כמון 1/4 כפית כורכום 3 גבעולי כוסברה ... Instructions: מכניסים למעבד המזון את כל המרכיבים וטוחנים עד ליצרת תערובת חלקה. מחממים את השמן בסיר עמוק יוצרים בעזרת כפית כדורים מהתערובת ומטגנים עד הזהבה בשמן. סופגים א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר