Pesto
תפריט
ה', 13 דצמ 2018, 21:02
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סהרוני וניל צ'כים

עוגיות חג המולד (לא רק) טבעוני    

מאת: mirich ::: צפיות: 7175   

סהרוני וניל צ'כים
16 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 50 גר' מחמאה
  • 5 כפות סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • כף מים
  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 200 גר' שקדים טחונים
  • 1/2 כפית קליפת לימון מגוררת
  • אבקת סוכר
דרך הכנה
  1. מקציפים את המחמאה הסוכר לקצף יציב ומוסיפים את קליפת הלימון ותמצית הוניל ומקציפים עד איחוד המרכיבים.
  2. בקערה נפרדת מערבם את הקמח עם המלח והשקדים הטחונים.
  3. מוסיפים לקצף בהדרגה את תערובת הקמח והשקדים עד ליצירת תערובת אחידה.
  4. יוצרים כדורים מהבצק ויוצרים צורה של סהר ומניחים בתבנית האפיה ברווח של 2 אצבעות אחד מהשני.
  5. מכניסים את התבניות לתנור ואופים בחום של 180 מעלות עד שהקצוות משחימות קל.
  6. מוציאים מהתנור ומצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר.
הערות
אפשרי להחליף את השקדים הטחונים באגוזים טחונים
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
3
האם כמות החמאה (או מחמאה) נכונה? זה לא מעט מידי עבור עוגיות?
2
mirich (מקצוענ/ית)
כפי שציינתי בהערות ניתן להחליף את השקדים באגוזים
1
zadok74 (במטבח)
חייב שקדים?
סהרוני וניל צ'כים By , 2014-03-28T11:58:40+03:00 סהרוני וניל צ'כים עוגיות חג המולד (לא רק) טבעוני Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 50 גר' מחמאה 5 כפות סוכר 2 כפיות תמצית וניל כף מים 2 כוסות קמח 1/2 כפית מלח 200 גר' שקדים טחוני... Instructions: מקציפים את המחמאה הסוכר לקצף יציב ומוסיפים את קליפת הלימון ותמצית הוניל ומקציפים עד איחוד המרכיבים. בקערה נפרדת מערבם את הקמח עם המלח והשקדים הטחונים. מוסי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר