Pesto
תפריט
א', 25 יונ 2017, 18:45
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לזנית תרד וגבינות

מתכון איטלקי    

מאת: mirich ::: צפיות: 5980   

לזנית תרד וגבינות
10 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • חבילת עלי לזניה
  • 2 כפות שמן זית
  • חבילת פטריות קצוצות
  • בצל קצוץ
  • כף שום כתוש
  • חבילת תרד טרי קצוץ
  • 3 קופסאות ריקוטה
  • 250 גר' גבינה צהובה מגוררת
  • כפית מלח
  • כפית אורגנו מיובש
  • כפית בזיליקום מיובש
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • ביצה
  • 200 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
  • קופסא גדולה של 800 גר' עגבניות מרוסקות
  • 100 גר' פרמזן מגורר
דרך הכנה
  1. משרים את עלי הלזניה בקערה עם מים רותחים.
  2. במחבת מטגנים עם השמן את הבצל והשום עד להזהבה מוסיפים את הפטריות והתרד עד שכל הנוזלים מצתמצמים מורידים מהאש ומצננים.
  3. בקערה מערבבים את הריקוטה עם המוצרלה הפרמזן וחצי מכמות הגבינה הצהובה העגבניות המרוסקות ומתבלים.
  4. מפרידים את הביצה ומקציפים את החלבון לקצף אוורירי.
  5. מוסיפים את החלמון לתערובת הפטריות והתרד ומערבבים היטב.
  6. מסדרים בתבנית שכבה של עלי לזניה ומורחים שכבה של תערובת הגבינות והעגבניות ומעל שכבה של תערובת הפטריות ותרד ומעל עוד שכבה של עלים . ממשיכים כך עד שנגמרות התערובות.
  7. מפזרים על העלי הלזניה בשכבה האחרונה את יתרת הגבינה הצהובה המגוררת ומכסים בנייר כסף.
  8. מכניסים לתנור לאפיה בחום של 180 מעלות למשך חצי שעה ולאחר מכן מורידים את נייר הכסף ואופים עוד חצי שעה.

לזנית תרד וגבינות

By Published: מתכון איטלקי מאת mirich 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: חבילת עלי לזניה 2 כפות שמן זית חבילת פטריות קצוצות בצל קצוץ כף שום כתוש חבילת תרד טרי קצוץ 3 קו...... Directions:
משרים את עלי הלזניה בקערה עם מים רותחים. במחבת מטגנים עם השמן את הבצל והשום עד להזהבה מוסיפים את הפטריות והתרד עד שכל הנוזלים מצתמצמים מורידים מהאש ומצננים. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר