Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 18:27
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ארנצ'יני

כדורי אורז איטלקיים במילוי חציל וגבינה    

מאת: mirich ::: צפיות: 6484   

ארנצ'יני
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 כוסות אורז מבושל
  • 2 חצילים בינוניים
  • 200 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
  • קופסא של כדורי מוצרלה קטנים
  • כוס פירורי לחם מתובלים
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח פלפל
דרך הכנה
  1. לתנור מכיסים את שני החצילים לקליה, מוציאים מהתנור ומוציאים את הבשר של החציל ומעבירים אותו במעבד המזון עד ליצירת תערובת חלקה.
  2. מקציפים קלות עם המזלג את הביצים ומוסיפים את האורז ומערבבים מוסיפים את המוצרלההמגוררת והחצילים ומתבלים, מערבבים עד ליצירת תערובת אחידה..
  3. לוקחים כף מהתערובת משטחים טיפה ומגלגלים סביב כדור מוצרלה ומצפים בפירורי הלחם. ממשיכים כך עד שתערובת נגמרת.
  4. מסדרים את הכדורים בתבנית אפיה ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות.
  5. מוציאים את הכדורים מהמקרר ומזלפים עליהם את שמן הזית.
  6. אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד להזהבה.
הערות
אפשרי להשתמש בחציל קלוי קנוי
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
tommf (מקצוענ/ית)
ציון 10
מדליק כמה המתכון קל וכמה זה יוצא טעים. חובה לכל אוהבי החצילים.
ארנצ'יני By , 2014-02-12T14:47:12+02:00 ארנצ'יני כדורי אורז איטלקיים במילוי חציל וגבינה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 2 כוסות אורז מבושל 2 חצילים בינוניים 200 גר' גבינת מוצרלה מגוררת קופסא של כדורי מוצרלה קטנים כוס פירורי לחם מתובלים ... Instructions: לתנור מכיסים את שני החצילים לקליה, מוציאים מהתנור ומוציאים את הבשר של החציל ומעבירים אותו במעבד המזון עד ליצירת תערובת חלקה. מקציפים קלות עם המזלג את הביצים ומוסיפים את ה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר