Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 20:46
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבת קומקוואט - תפוזונים סינים

מרמלה מתפוז סיני    

מאת: תמילושה ::: צפיות: 6781   

* ענף עם פירות ומה שיצא מהם
ריבת קומקוואט - תפוזונים סינים
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג תפוזונים- קומקוואט
  • 1 ק"ג סוכר
  • 4-5 כפות מיץ לימון
  • מים לכיסוי (כ-1 ליטר)
 
דרך הכנה
  1. לחתוך את הקצוות של הקומקוואט.
    לחתוך לאורך ולהוציא את הגרעינים.- לשמור את הגרעינים בצד!!!
    לחתוך לרוחב (לסהרונים בעובי פחות מ-0.5 ס"מ. )
  2. להניח את הפירות בסיר, להוסיף מים לכיסוי וסוכר ,
  3. את הגרעינים לשים בתוך שקיק גזה (אפשר לקנות כאלה) או אפילו בתוך חתיכת על-בד קשורה. הגרעינים עוזרים להקרשת הריבה.
  4. לחמם על אש לא גבוהה עד שהסוכר נמס ואז להגביר את האש.
  5. להמשיך לבשל  עד שהריבה מסמיכה ומוכנה.
  6. לצקת לצנצנות נקיות, ולאטום.
ריבת קומקוואט - תפוזונים סינים By , 2014-01-02T11:28:29+02:00 ריבת קומקוואט - תפוזונים סינים מרמלה מתפוז סיני Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 ק"ג תפוזונים- קומקוואט 1 ק"ג סוכר 4-5 כפות מיץ לימון מים לכיסוי (כ-1 ליטר)  ... Instructions: לחתוך את הקצוות של הקומקוואט. לחתוך לאורך ולהוציא את הגרעינים.- לשמור את הגרעינים בצד!!! לחתוך לרוחב (לסהרונים בעובי פחות מ-0.5 ס"מ. ) להניח את הפי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר