Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 09:19
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סופגניות איטלקיות

זיפולי    

מאת: mirich ::: צפיות: 5061   

סופגניות איטלקיות
20 מנות
שעתיים ויותר
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 3/4 1 קמח לבן
  • תפו"א גדול מבושל ומעוך (פירה)
  • ביצה
  • 100 גר' חמאה רכה
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • 1/4 כוס חלב חם מעט
  • גרידת לימון קטן
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות לימונצ'ילו 
  • כפית תמצית וניל
  • שמן לטיגון
  • אבקת סוכר

דרך הכנה
  1. בקערה מערבבים את החלב והשמרים ומניחים בצד.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הפירה, ביצה, סוכר, חמאה, גרידת הלימון, לימונצ'ילו, תמצית הוניל והמלח.
  3. מוסיפים את תערובת השמרים לתערובת הקמח ומערבבים עד שנוצר בצק (בשלב זה הוא דביק) לשים אותו על משטח מקומח קלות עד שהוא לא דביק יותר.
  4. ברגע שהבצק מוכן מרדדים אותו בתבנית אפיה מפזרים מעט קמח ומכסים במגבת ומניחים בצד לפחות לשעה.
  5. יוצרים שוב כדור מהבצק ומדדים שוב חותכים את הבצק לחתיכות קטנות ומרדדים אותן לנחשים ואז יוצרים מעגל. מניחים שוב בתבנית האפיה ומכסים אותם במגבת לפחות לשעה.
  6. מחממים בסיר שמן ומטגנים כל סופגניה בכל צד עד שהם נעשים חומים.
  7. מפזרים אבקת סוכר על הסופגניות 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
סופגניות איטלקיות By , 2013-11-27T20:05:24+02:00 סופגניות איטלקיות זיפולי Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 3/4 1 קמח לבן תפו"א גדול מבושל ומעוך (פירה) ביצה 100 גר' חמאה רכה 1/4 כוס סוכר 2 כפיות שמרים יבשים... Instructions: בקערה מערבבים את החלב והשמרים ומניחים בצד. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הפירה, ביצה, סוכר, חמאה, גרידת הלימון, לימונצ'ילו, תמצית הוניל והמלח. מוסיפים א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר