Pesto
תפריט
ש', 25 נוב 2017, 01:55
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

Uppu maranga

לימון ממולח    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 2784   

Uppu maranga
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 20 לימונים עגולים קטנים
  • 150-250 גר' מלח
דרך הכנה
הכנה:
  1. שטוף את הלימונים
  2. הרתח מים בכלי עמוק
  3. הכנס את הלימונים אל המים הרותחים
  4. בשל 2-3 דקות
  5. הורד מהאש וקרר

הגשה:
  1. ייבש כל לימון במטלית
  2. יש לחרוץ כל לימון עד 3/4 מאורכו ל-4
  3. מלא את הלימון במלח והכנס לכלי אחסון יבש
  4. פזר את יתרת המלח מעל הלימונים
  5. כסה והמתן שבוע, כאשר בכל יום יש לנער את הכלי .
  6. הלימונים מוכנים למאכל כאשר כל המלח נמס .
  7. חתוך את הלימונים לחתיכות קטנות
  8. הוסף בצל קצוץ דק ופלפל ירוק חריף קצוץ דק
  9. ערבב היטב.

Uppu maranga

By Published: לימון ממולח מאת רגבקוק 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 20 לימונים עגולים קטנים 150-250 גר' מלח ...... Directions:
הכנה: שטוף את הלימונים הרתח מים בכלי עמוק הכנס את הלימונים אל המים הרותחים בשל 2-3 דקות הורד מהאש וק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר