Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 17:48
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

Uppu maranga

לימון ממולח    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 3096   

Uppu maranga
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 20 לימונים עגולים קטנים
  • 150-250 גר' מלח
דרך הכנה
הכנה:
  1. שטוף את הלימונים
  2. הרתח מים בכלי עמוק
  3. הכנס את הלימונים אל המים הרותחים
  4. בשל 2-3 דקות
  5. הורד מהאש וקרר

הגשה:
  1. ייבש כל לימון במטלית
  2. יש לחרוץ כל לימון עד 3/4 מאורכו ל-4
  3. מלא את הלימון במלח והכנס לכלי אחסון יבש
  4. פזר את יתרת המלח מעל הלימונים
  5. כסה והמתן שבוע, כאשר בכל יום יש לנער את הכלי .
  6. הלימונים מוכנים למאכל כאשר כל המלח נמס .
  7. חתוך את הלימונים לחתיכות קטנות
  8. הוסף בצל קצוץ דק ופלפל ירוק חריף קצוץ דק
  9. ערבב היטב.
Uppu maranga By , 2013-11-06T13:36:06+02:00 Uppu maranga לימון ממולח Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 20 לימונים עגולים קטנים 150-250 גר' מלח ... Instructions: הכנה: שטוף את הלימונים הרתח מים בכלי עמוק הכנס את הלימונים אל המים הרותחים בשל 2-3 דקות הורד מהאש וק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר