Pesto
תפריט
א', 28 מאי 2017, 21:32
110383 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

mango pickle

ירקות מוחמצים    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 2520   

mango pickle
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 3 מנגו רך
  • 4 ס"מ זנגוויל
  • 5-6 פלפל חריף קצוץ
  • 0.5-1 כפית פפריקה חריפה
  • 2-3 ראשי שום קצוץ
  • 0.5-3/4 ספל שמן
  • 3/4 ספל חומץ
  • 0.5-3/4 כפית גרעיני חרדל
  • 0.5-3/4 כפית גרעיני חילבה
  • מלח וסוכר לפי הטעם
דרך הכנה
  1. חתוך את המנגו עם הקליפה (ניתן גם ללא קליפה) לחתיכות קטנות
  2. חמם שמן וכאשר השמן מבעבע הוסף את גרעיני החרדל
  3. טגן עד שהגרעינים יתחילו להתפוצץ
  4. הוסף את גרעיני החילבה וטגן מספר שניות
  5. הוסף פלפל קצוץ שום וזנגוויל וטגן עד להזהבה של השום
  6. הוסף פפריקה וטגן למשך דקה.
  7. הוסף את המנגו ובשל 2-3 דקות (אם המנגו עם קליפה בשל 5 דקות).
  8. הוסף חומץ והבא לרתיחה.
  9. קרר והכנס לצנצנות יבשות כאשר החומץ והשמן מכסים את פני המנגו
הערות
ניתן לשמור למשך מספר חודשים במקום קריר

mango pickle

By Published: ירקות מוחמצים מאת רגבקוק 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 3 מנגו רך 4 ס"מ זנגוויל 5-6 פלפל חריף קצוץ 0.5-1 כפית פפריקה חריפה 2-3 ראשי שום קצוץ 0.5-3/4 ספל שמן...... Directions:
חתוך את המנגו עם הקליפה (ניתן גם ללא קליפה) לחתיכות קטנות חמם שמן וכאשר השמן מבעבע הוסף את גרעיני החרדל טגן עד שהגרעינים יתחילו להתפוצץ הוסף...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר