Pesto
תפריט
ו', 15 דצמ 2017, 18:06
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גווקאמולי

סלסה אבוקדו    

מאת: mirich ::: צפיות: 3365   

גווקאמולי
6 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 2 אבוקדו גדולים 
  • בצל סגול בינוני
  • כף מיץ לימון
  • עגבניה
  • פלפל אדום
  • כפית גרעיני כוסברה 
  • כפית כמון טחון
  • כוס בזיליקום קצוץ דק
  • 2 כפות שמן זית 
  • 5 טיפות טבסקו
דרך הכנה
  1. קוצצים את הבצל דק , חוצים את האבוקדו מוציאים את הגרעין ומקלפים, חותכים לקוביות מערבבים עם הבצל ומוסיפים את הלימון.
  2. חותכים את העגבניה והפלפל לקוביות.
  3. בסיר קטן מחממים את הגרעיני הכוסברה והכמון מערבבים במשך כדקה ומצננים, מוסיפים לאבוקדו.
  4. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים.

גווקאמולי

By Published: סלסה אבוקדו מאת mirich 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 2 אבוקדו גדולים  בצל סגול בינוני כף מיץ לימון עגבניה פלפל אדום כפית גרעיני כוסברה  כפ...... Directions:
קוצצים את הבצל דק , חוצים את האבוקדו מוציאים את הגרעין ומקלפים, חותכים לקוביות מערבבים עם הבצל ומוסיפים את הלימון. חותכים את העגבניה והפלפל לקוביות. בסיר ק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר