Pesto
תפריט
ג', 25 ספט 2018, 17:05
110402 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גווקאמולי

סלסה אבוקדו    

מאת: mirich ::: צפיות: 3681    ::

גווקאמולי
6 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 2 אבוקדו גדולים 
  • בצל סגול בינוני
  • כף מיץ לימון
  • עגבניה
  • פלפל אדום
  • כפית גרעיני כוסברה 
  • כפית כמון טחון
  • כוס בזיליקום קצוץ דק
  • 2 כפות שמן זית 
  • 5 טיפות טבסקו
דרך הכנה
  1. קוצצים את הבצל דק , חוצים את האבוקדו מוציאים את הגרעין ומקלפים, חותכים לקוביות מערבבים עם הבצל ומוסיפים את הלימון.
  2. חותכים את העגבניה והפלפל לקוביות.
  3. בסיר קטן מחממים את הגרעיני הכוסברה והכמון מערבבים במשך כדקה ומצננים, מוסיפים לאבוקדו.
  4. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים.
גווקאמולי By , 2013-10-01T09:07:39+03:00 גווקאמולי סלסה אבוקדו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 2 אבוקדו גדולים  בצל סגול בינוני כף מיץ לימון עגבניה פלפל אדום כפית גרעיני כוסברה  כפ... Instructions: קוצצים את הבצל דק , חוצים את האבוקדו מוציאים את הגרעין ומקלפים, חותכים לקוביות מערבבים עם הבצל ומוסיפים את הלימון. חותכים את העגבניה והפלפל לקוביות. בסיר ק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר