בראוניז שוקולד דבש
20 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 1/2 כוס שמן
- כוס סוכר חום
- כפית תמצית וניל
- 2 ביצים
- 1/2 כוס דבש
- 4/3 כוסות שוקולית
- 1/4 כפית מלח
- 1/2 כוס קמח תופח
דרך הכנה
- טורפים את השמן והסוכר עד ליצירת תערובת אחידה
- מוסיפים את תמצית הוניל והביצים ומקציפים לתערובת אחידה
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח השוקולית והמלח
- מוסיפים בהדרגה את התערובת היבשה לתוך תערובת השניה ומקפלים עד ליצירת תערובת אחידה.
- משטחים את התערובת בתבנית ויוצקים מעל את הדבש
- אופים בחום של 180 מעלות 20 דקות
- מצננים וחותכים למרובעים
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -
- עוגת סברינה [anat38] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגיות סולת בסירופ [אבי מ.] - מתכון תורכי
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -