בראוניז שוקולד דבש

20 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 1/2 כוס שמן
- כוס סוכר חום
- כפית תמצית וניל
- 2 ביצים
- 1/2 כוס דבש
- 4/3 כוסות שוקולית
- 1/4 כפית מלח
- 1/2 כוס קמח תופח
דרך הכנה
- טורפים את השמן והסוכר עד ליצירת תערובת אחידה
- מוסיפים את תמצית הוניל והביצים ומקציפים לתערובת אחידה
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח השוקולית והמלח
- מוסיפים בהדרגה את התערובת היבשה לתוך תערובת השניה ומקפלים עד ליצירת תערובת אחידה.
- משטחים את התערובת בתבנית ויוצקים מעל את הדבש
- אופים בחום של 180 מעלות 20 דקות
- מצננים וחותכים למרובעים
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 20 Sep 2017
- סוכות ושמחת תורה 04 Oct 2017
- חנוכה 12 Dec 2017
- טו בשבט 30 Jan 2018
- פורים 01 Mar 2018
- פסח 30 Mar 2018
- יום העצמאות 19 Apr 2018
- שבועות 19 May 2018
כתבות, הדרכה, מידע
- ● לוח המרות כוס למשקל למרכיבים שכיחים ותחליפי פרווה [מידע] - ...
- ● הדבש – אנטיביוטיקה מהטבע [מידע] - התרופה הטבעית למחלות החורף...
- ● יוגורט [תזונה] - מוצר חלבי מספר אחד...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - צבעי מאכל [מידע] - פרק 5 - צבעי מאכל....
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
הנצפים ביותר
- נזיד עדשים [אבי מ.] - כמנה או תוספת למנה עיקרית
- פיצת בשר תורכית [אבי מ.] - פיצה נהדרת עם בשר טחון מתובל.
- אוסובוקו ביין אדום [tommf] - בקשו מהקצב לחתוך חתיכות במשקל 350-400 גרם כל אחת
- פילה סלמון בתנור [גן ירק] - מעדן בריא בקלי קלות
- סלט פסטה יווני [אבי מ.] -
- פטוצ'יני ברוטב פטריות בשמנת מוקרם [מירי 1] - איטריות ברוטב פטריות
- עוף ביין מרסלה [אבי מ.] -