Pesto
תפריט
ו', 24 פבר 2017, 12:25
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שושני שמרים במילוי קרם פטיסייר ושוקולד צ'יפס

   

מאת: mirich ::: צפיות: 7195   

שושני שמרים במילוי קרם פטיסייר ושוקולד צ'יפס
13 מנות
יום לפחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • ​1/2 4 כוסות קמח
  • 3/4 כוס סוכר + 1/2 כוס
  • 1/8 כפית מלח
  • 1/2 כוס מים
  • 30 גר' שמרים טרים
  • 3 ביצים + 4 חלמונים
  • 200 גר' חמאה
  • 1/2 ליטר חלב + כוס חלב 
  • 40 גר' קורנפלור
  • כף תמצית וניל איכותי
  • כוס שוקולד צ'יפס
דרך הכנה
  1. ​שמים בבלנדר עם וו את הקמח, 3/4 כוס סוכר, מלח, מים, שמרים, 3 ביצים, חמאה וכוס חלב ומערבלים כעשר דקות עד ליצירת בצק אחיד יוצרים כדור עוטפים בניילון נצמד שמים ללילה את הבצק במקרר לתפיחה.
  2. ממסים את הקורנפלור עם 1/2 כוס חלב ומוסיפים את החלמונים ומקציפים לקצף אחיד.
  3. בסיר מרחתיחים את יתרת החלב עם תמצית הוניל והסוכר ומורידים מהאש.
  4. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקורנפלור ומחזירים לכריים ומערבבים עד הסמכה מורידים מהאש מכסים בניילון נצמד כדי שלא יווצר קרום ושמים לחצי שעה במקרר
  5. מוציאים מהמקרר את הבצק וחוצים אותו ל-2 כדורים מרדדים כדור אחד של בצק מורחים עליו מקרם הפטיסייר ומפזרים חצי מכמות השוקולד צי'פס ומגלגלים לרולדה וחותכים לשושנים. חוזרים על הפעולה גם עם הכדור השני של הבצק.
  6. את השושנים שמים בתבנית אופים בחום של 160 מעלות במשך כ- 25 דק' עד שהשושנים מתייצבות ומקבלות צבע זהוב.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
7
mirich (מקצוענ/ית)
6
האם הברשת את השושנים עם ביצה? או משהו אחר? הוראות האפיה כבמתכון לא נותנות את התוצאה הויזואלית שבצילום....»»
5
mirich (מקצוענ/ית)
שמי לב שאופן ההכנה הבצק הוא סעיף מס' 1 רשום אופן ההכנה של הבצק ולהכניסו בסוף הכנה ללילה למקרר
4
ריי (מקצוענ/ית)
מה החומרים למלית ערבבתם מלית ובצק יחד, הפרידו בבקשה בצק לחוד ומלית, נראה לי שדפקתי את הבצק תודה ריי
3
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
מאפה שאהוב עלי ונראה מעולה!
ההתפחה האיטית במקרר משפרת את הטעם.
2
mirich (מקצוענ/ית)
אכן כן
1
שלןם
אני רוצה לדעת בבקשה אם התמונה היא צילום של התוצאה באמת
תודה

שושני שמרים במילוי קרם פטיסייר ושוקולד צ'יפס

By Published: מאת mirich 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 13 Ingredients: ​1/2 4 כוסות קמח 3/4 כוס סוכר + 1/2 כוס 1/8 כפית מלח 1/2 כוס מים 30 גר' שמרים טרים 3 ביצים + 4 חלמונים...... Directions:
​שמים בבלנדר עם וו את הקמח, 3/4 כוס סוכר, מלח, מים, שמרים, 3 ביצים, חמאה וכוס חלב ומערבלים כעשר דקות עד ליצירת בצק אחיד יוצרים כדור עוטפים בניילון נצמד שמים ללילה את הבצק במקרר לתפיחה....
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר