Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 12:15
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות דגים ברוטב חריימה

ללא גלוטן    

מאת: mirich ::: צפיות: 4403   

קציצות דגים ברוטב חריימה
10 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 1 דג בקלה ללא עור
  • 2 גזרים
  • 2 בצלים גדולים
  • ביצה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כוס קמח תפו"א
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 כף פפריקה חריפה
  • 1/2 כף פפריקה מתוקה
  • כפית כמון
  • 5 שיני שום קצוץ דק
  • 1/2 כפית קימל
  • מלח פלפל
  • 4 כוסות מים
  • לימון סחוט
  • 2 כפות שמן זית
דרך הכנה
  1. במעבד המזון טוחנים את הדג עם הגזר פטרוזיליה ובצל אחד 
  2. מוסיפים את הביצה, מלח, פלפל, וקמח תפו"א ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. בקערה נפרדת מערבבית את הפפריקה המתוקה והחריפה, הכמון, השום, הקימל מלח ופלפל עם כף שמן הזית.
  4. בסיר רחב מטגנים עם שמן הזית הנותר בצל קצוץ עד להזהבה קלה.
  5. מוסיפים את בלילת התבלינים ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה
  6. מוסיפים את רסק העגבניות עם מיץ הלימון ובוחשים 
  7. מוסיפים בהדרגה את המים עד לקבלת רוטב יציב 
  8. יוצרים  מתערובת הדגים כדורים ומכניסים אותם לרוטב ומבשלים כשעה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
קציצות דגים ברוטב חריימה By , 2013-07-20T09:28:28+03:00 קציצות דגים ברוטב חריימה ללא גלוטן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 1/2 1 דג בקלה ללא עור 2 גזרים 2 בצלים גדולים ביצה כפית מלח כפית פלפל שחור גרוס 1/4 כוס קמח תפו&... Instructions: במעבד המזון טוחנים את הדג עם הגזר פטרוזיליה ובצל אחד  מוסיפים את הביצה, מלח, פלפל, וקמח תפו"א ומערבבים לתערובת אחידה. בקערה נפרדת מערבבית את...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר