סלט שעועית אדומה וסלק
30 דקות ופחות
מרכיבים
- 250 גרם שעועית יבשה אדומה
- 4 סלקים
- 2 בצלים ירוקים
- 1 בצל סגול
- 2 כפות חמוציות
- כף שמן זית
- מיץ לימון טרי
- מלח ומעט פלפל שחור
דרך הכנה
- משרים את השעועית במים למשך הלילה.לאחר מכן מבשלים במים עד ריכוך. מסננים.
- מבשלים את הסלקים עד ריכוך.לאחר צינון חותכים אותם לקוביות קטנות מאוד.
- קוצצים את הבצל הסגול לקוביות קטנות.
- קוצצים בצל ירוק לטבעות דקות.
- מתבלים בשמן זית,מיץ לימון ,
- מוסיפים מלח ופלפל שחור על פי הטעם.
- מערבבים בעדינות.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- אורז עם עגבניות וזיתים [אבי מ.] -
- עוגת תפוחי עץ לפסח [אבי מ.] - עוגת תפוחי עץ נמוכה.
- בטטות וירקות אפויים [אבי מ.] -
- דים סאם [אבי מ.] - דים סאם - בצקים
- עוגת גבינה שייש קלה [אבי מ.] - עוגה גבינה מהירה וקלה של ניקי
- פילה סלמון במחבת - 4 מנות [tommf] - קל מאוד להכנה ונהדר לשומרי משקל