Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 12:17
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ניוקי סלק

טוייסט למתכון האיטלקי המקורי    

מאת: mirich ::: צפיות: 4410   

ניוקי סלק
7 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 5 תפו"א גדולים
  • סלק בינוני מבושל וקצוץ
  • ביצה
  • 250 גר' קמח לפסטה
  • 25 גר' חמאה
  • מלח פלפל
דרך הכנה
  1. מבשלים את תפו"א עד לריכוך
  2. במעבד המזון מרסקים את הסלק עם הביצה
  3. מועכים לפירה את תפו"א
  4. מתבלים את הסלק במלח ופלפל
  5. מאחדים את 2 סוגי הפירה ומוסיפים בהדרגה את הקמח עד שנוצר בצק שאינו מתפורר.
  6. חותכים את הבצק ל- 3 כדודים ומרדדים כל כדור לנקניק ארוך וחותכים לחתיכות של 3 ס"מ . חוזרים על הפעולה עם כל כדורי הבצק.
  7. בעזרת האגודל משתחים טיפה את החתיכות שחתכנו.
  8. ממלאים סיר עם מים ומלח  ומוסיפים חופן של ניוקי מבשלים עד שהם צפים מוצאים אותם ושמים עוד חופן כך עד שכל הניוקי מוכן.
  9. לפני הגשה ממסים את החמאה במחבת מטגנים קלות את הניוקי.
הערות
רצוי להשתמש בתפו"א אדום. רצוי להגיש עם רוטב שמבוסס על שמנת
ניוקי סלק By , 2013-04-13T10:28:37+03:00 ניוקי סלק טוייסט למתכון האיטלקי המקורי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 7 Tags: none Ingredients: - 5 תפו"א גדולים סלק בינוני מבושל וקצוץ ביצה 250 גר' קמח לפסטה 25 גר' חמאה מלח פלפל ... Instructions: מבשלים את תפו"א עד לריכוך במעבד המזון מרסקים את הסלק עם הביצה מועכים לפירה את תפו"א מתבלים את הסלק במלח ופלפל מאחדי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר