Pesto
תפריט
ו', 15 דצמ 2017, 17:52
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ניוקי סלק

טוייסט למתכון האיטלקי המקורי    

מאת: mirich ::: צפיות: 4021   

ניוקי סלק
7 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 5 תפו"א גדולים
  • סלק בינוני מבושל וקצוץ
  • ביצה
  • 250 גר' קמח לפסטה
  • 25 גר' חמאה
  • מלח פלפל
דרך הכנה
  1. מבשלים את תפו"א עד לריכוך
  2. במעבד המזון מרסקים את הסלק עם הביצה
  3. מועכים לפירה את תפו"א
  4. מתבלים את הסלק במלח ופלפל
  5. מאחדים את 2 סוגי הפירה ומוסיפים בהדרגה את הקמח עד שנוצר בצק שאינו מתפורר.
  6. חותכים את הבצק ל- 3 כדודים ומרדדים כל כדור לנקניק ארוך וחותכים לחתיכות של 3 ס"מ . חוזרים על הפעולה עם כל כדורי הבצק.
  7. בעזרת האגודל משתחים טיפה את החתיכות שחתכנו.
  8. ממלאים סיר עם מים ומלח  ומוסיפים חופן של ניוקי מבשלים עד שהם צפים מוצאים אותם ושמים עוד חופן כך עד שכל הניוקי מוכן.
  9. לפני הגשה ממסים את החמאה במחבת מטגנים קלות את הניוקי.
הערות
רצוי להשתמש בתפו"א אדום. רצוי להגיש עם רוטב שמבוסס על שמנת

ניוקי סלק

By Published: טוייסט למתכון האיטלקי המקורי מאת mirich 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 7 Ingredients: 5 תפו"א גדולים סלק בינוני מבושל וקצוץ ביצה 250 גר' קמח לפסטה 25 גר' חמאה מלח פלפל ...... Directions:
מבשלים את תפו"א עד לריכוך במעבד המזון מרסקים את הסלק עם הביצה מועכים לפירה את תפו"א מתבלים את הסלק במלח ופלפל מאחדי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר