Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 03:55
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי פרג

   

מאת: mirich ::: צפיות: 3710   

פאי פרג
15 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 2 כוסות קמח
  • 2/3 מחמאה
  • 5 כפות מים קרים
  • 100 גר' פרג טחון
  • 50 גר' חמאה
  • קליפת לימון מגוררת
  • 2 כפות דבש
  • כוס צימוקים
  • 1/2 כוס  יין אדום
  • 1/2 כוס אגוזים טחונים
דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח ומוסיפים את המרגרינה עד ליצירת תערובת פירורים מוסיפים את המים ולשים עד ליצירת בצק אחיד יוצרים כדור ועוטפים בניילון נצמד ושמים לשעה במקרר.
  2. על אש קטנה מערבבים את הפרג, החמאה, קליפת הלימון, הדבש והצימוקים והיין ומבשלים תוך כדי בחישה כ-5 דקות.
  3. מוסיפים את האגוזים לתערובת ובוחשים היטב.
  4. מוציאים את הבצק וחוצים אותו ל-2 חלקים מרדדים חלק אחד ומשטחים אותו בתבנית .
  5. מורחים את תערובת הפרג על הבצק שבתבנית.
  6. לוקחים את כדור הבצק השני מרדדים וחותכים לרצועות אותן שמים על תערובת הפרג בצורת שתי וערב.
  7. אופים בחום של 180 מעלות כ- 40 דק' עד שהבצק משחים.

פאי פרג

By Published: מאת mirich 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 15 Ingredients: 2 כוסות קמח 2/3 מחמאה 5 כפות מים קרים 100 גר' פרג טחון 50 גר' חמאה קליפת לימון מגוררת 2...... Directions:
מנפים את הקמח ומוסיפים את המרגרינה עד ליצירת תערובת פירורים מוסיפים את המים ולשים עד ליצירת בצק אחיד יוצרים כדור ועוטפים בניילון נצמד ושמים לשעה במקרר. על אש קטנה מערבבים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר