Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 09:20
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי פרג

   

מאת: mirich ::: צפיות: 4113   

פאי פרג
15 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 2 כוסות קמח
  • 2/3 מחמאה
  • 5 כפות מים קרים
  • 100 גר' פרג טחון
  • 50 גר' חמאה
  • קליפת לימון מגוררת
  • 2 כפות דבש
  • כוס צימוקים
  • 1/2 כוס  יין אדום
  • 1/2 כוס אגוזים טחונים
דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח ומוסיפים את המרגרינה עד ליצירת תערובת פירורים מוסיפים את המים ולשים עד ליצירת בצק אחיד יוצרים כדור ועוטפים בניילון נצמד ושמים לשעה במקרר.
  2. על אש קטנה מערבבים את הפרג, החמאה, קליפת הלימון, הדבש והצימוקים והיין ומבשלים תוך כדי בחישה כ-5 דקות.
  3. מוסיפים את האגוזים לתערובת ובוחשים היטב.
  4. מוציאים את הבצק וחוצים אותו ל-2 חלקים מרדדים חלק אחד ומשטחים אותו בתבנית .
  5. מורחים את תערובת הפרג על הבצק שבתבנית.
  6. לוקחים את כדור הבצק השני מרדדים וחותכים לרצועות אותן שמים על תערובת הפרג בצורת שתי וערב.
  7. אופים בחום של 180 מעלות כ- 40 דק' עד שהבצק משחים.
פאי פרג By , 2013-02-21T15:04:20+02:00 פאי פרג Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 15 Tags: none Ingredients: - 2 כוסות קמח 2/3 מחמאה 5 כפות מים קרים 100 גר' פרג טחון 50 גר' חמאה קליפת לימון מגוררת 2... Instructions: מנפים את הקמח ומוסיפים את המרגרינה עד ליצירת תערובת פירורים מוסיפים את המים ולשים עד ליצירת בצק אחיד יוצרים כדור ועוטפים בניילון נצמד ושמים לשעה במקרר. על אש קטנה מערבבים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר