Pesto
תפריט
ב', 27 פבר 2017, 22:18
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטוצ'יני אלפרדו פטריות

כמה קל כמה טעים    

מאת: tommf ::: צפיות: 9374   

פטוצ'יני אלפרדו פטריות
4 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • חבילת פטוצ'יני או רביולי
  • 1/2 ליטר מיכל שמנת לבישול (500 סמ"ק)
  • 50 גרם חמאה מלוחה
  • 3 כפות שמן זית
  • 250 גרם גבינת פרמז'אן מגורדת
  • 2 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
  • 1 שוט ברנדי משובח או 1/2 כוס יין לבן 1/2 יבש
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון או יער חתוכות לפרוסות
  • 1 שן שום גדולה כתושה
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 1 כפית שטוחה אבקת מרק עוף
  • 1/2 כפית שטוחה אגוז מוסקט - לא חובה
  • מלח לפי הטעם
  • חופן עירית קצוצה
דרך הכנה
  1. מכינים את הפטוצ'יני/רביולי לפי הוראות היצרן.
תוך כדי בישול הפטוצ'יני:
  1. ממיסים במחבת עמוקה את החמאה עם שמן הזית.
  2. מוסיפים את בצל השאלוט הקצוץ, מערבבים היטב ומטגנים עד לשקיפות.
  3. מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומטגנים עד להשחמה קלה.
  4. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות.
  5. מוסיפים את הברנדי או היין, מערבבים ומבשלים כמה דקות לאידוי האלכוהול.
  6. מוסיפים את השמנת ואת התבלינים למעט העירית והגבינה, מרתיחים ומבשלים כ-10 דקות.
  7. מוסיפים את 1/2 כמות הפרמז'אן, מערבבים היטב עד להמסת הגבינה והרוטב חלק.
  8. מערבבים פנימה חצי מכמות העירית הקצוצה ומערבבים.
  9. מוסיפים למחבת את הפסטה המוכנה מערבבים, מרתיחים בחזרה ומעבירים לקערת הגשה.
  10. מפזרים מעל את שארית העירית ועוד פרמזא'ן מגורדת ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
3
ציון 10
ליקקו את הצלחת.
במקרה היום היה לי מפגש חברות וניצלתי את ההזדמנות לעשות רביולי בטטה (קנוי) ברוטב...»»
2
tommf (מקצוענ/ית)
הי ראובן, תודה על המחמאה.
הברנדי לוקח אותו למקומות יותר אקזוטיים והיין מעדן מעט את השמנת אל מול...»»
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
כרגיל, עוד מתכון משובח ממטבחך!
האלכוהול נראה לי מעניין כאן, מעולם לא ניסיתי כיצד הוא מרגיש במרקם כזה.

פטוצ'יני אלפרדו פטריות

By Published: כמה קל כמה טעים מאת tommf 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: חבילת פטוצ'יני או רביולי 1/2 ליטר מיכל שמנת לבישול (500 סמ"ק) 50 גרם חמאה מלוחה 3 כפות שמן זית 250 גרם גבינת פרמז...... Directions:
מכינים את הפטוצ'יני/רביולי לפי הוראות היצרן. תוך כדי בישול הפטוצ'יני: ממיסים במחבת עמוקה את החמאה ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר