Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 17:07
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מלבי מוקצף

   

מאת: richs ::: צפיות: 3793   

מלבי מוקצף
6 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
החומרים ל-8-6 מנות:

1/2 מיכל (210 מ"ל) ריצ'קפה
2 מיכלים (424 מ"ל) קצפת ריצ'
1/3 כוס (50 גרם) קורנפלור
1 כף סוכר

לסירופ:
1/2 כוס (125 גרם) סוכר
1/4 כוס (60 מ"ל) מים
מעט מי ורדים
1 כף מיץ לימון
1 כף סירופ גרנדין (רימונים)

לקישוט:
פיסטוק קלוי קצוץ גס
דרך הכנה
1. בסיר בעל תחתית עבה מערבבים יחד ריצ'קפה, קצפת, קורנפלור וסוכר, לתערובת חלקה.
2. מבשלים על אש נמוכה תוך בחישה, עד שהתערובת הסמיכה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים היטב במקרר.
3. להכנת הסירופ, בסיר קטן וכבד מביאים לרתיחה את הסוכר עם המים. מנמיכים מעט את האש ומבשלים מספר דקות, עד שמתקבל סירופ. מסירים מהאש ומוסיפים את מי הוורדים, מיץ הלימון והגרנדין.
4. להגשה, מעבירים את תערובת המלבי לקערת המיקסר ומקציפים היטב, מחלקים ל-8 גביעים או כוסיות, מזלפים מעל סירופ ומקשטים בפיסטוק. מאחר מהמלבי מוקצף הסירופ שוקע למטה ונוצרת שכבה ורודה בתחתית.

מלבי מוקצף By , 2012-10-09T14:34:29+02:00 מלבי מוקצף Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - החומרים ל-8-6 מנות: 1/2 מיכל (210 מ"ל) ריצ'קפה 2 מיכלים (424 מ"ל) קצפת ריצ' 1/3 כוס (50 גרם) קורנפלור 1 כף סוכר ... Instructions: 1. בסיר בעל תחתית עבה מערבבים יחד ריצ'קפה, קצפת, קורנפלור וסוכר, לתערובת חלקה. 2. מבשלים על אש נמוכה תוך בחישה, עד שהתערובת הסמיכה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצנ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר