Pesto
תפריט
ג', 21 אוג 2018, 12:55
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טראפלס שוקולד

   

מאת: richs ::: צפיות: 2932   

טראפלס שוקולד
30 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
החומרים ל-40-30 טראפלס:

400 גרם שוקולד מריר
1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
50 גרם חמאה מלוחה חתוכה לקוביות קטנות
3 כפות ליקר תפוזים או רום בקרדי

לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
20 גרם חמאה או חמאת קקאו
דרך הכנה
1. מחממים במיקרוגל את הבסיס לבישול והקרמה, כמעט עד רתיחה. יוצקים על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים היטב. מוסיפים את החמאה והליקר ומערבבים. שוטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ושומרים כחצי שעה במקפיא.
2. בידיים עטויות בכפפות חד-פעמיות יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 2.5-2 ס"מ. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומחזירים למקפיא לכחצי שעה.
3. להכנת הציפוי, ממיסים את השוקולד עם החמאה מעל אמבט מים, או במיקרוגל. בעזרת מזלג טובלים כל טראפל בשוקולד ומניחים על רשת. מאחר שהשוקולד חצי קפוא הציפוי מתקשה מיד. מעבירים חזרה לתבנית המרופדת ושומרים במקפיא עד ההגשה.
4. מוצרי ריצ' לא מתקשים לגמרי, לכן מתאים יותר להכין מהם טראפלס מצופים בשוקולד ולא באבקת קקאו.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
האם ניתן להחליף את בסיס לבישול והקרמה בקצפת
ריצ' רגילה?
טראפלס שוקולד By , 2012-10-09T14:27:54+02:00 טראפלס שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 30 Tags: none Ingredients: - החומרים ל-40-30 טראפלס: 400 גרם שוקולד מריר 1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ' 50 גרם חמאה מלוחה חתוכה לקוביות קטנות 3 כפו... Instructions: 1. מחממים במיקרוגל את הבסיס לבישול והקרמה, כמעט עד רתיחה. יוצקים על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים היטב. מוסיפים את החמאה והליקר ומערבבים. שוטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ושומרים כחצי שעה במקפיא....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר