Pesto
תפריט
ש', 20 אוק 2018, 04:06
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציפת אורז ופירות יער

   

מאת: richs ::: צפיות: 2511   

קציפת אורז ופירות יער
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 75 גרם אורז
  • 3 מיכלים (660 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
  • 1/2 מקל וניל חצוי לאורך
  • 1/4 כוס (60 גרם) סוכר
  • 1 חלמון
  • 7 גרם ג'לטין
  • 1 מיכל (212 מ"ל) קצפת ריצ'
  • 200 גרם פטל אדום
  • מעט ליקר פירות
דרך הכנה
1. שוטפים היטב את האורז ומסננים. שמים בסיר עם הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' והווניל. מבשלים כ-25 דקות, תחילה על אש בינונית ואז  אש נמוכה, עד שהאורז רך והנוזלים נספגים. מסירים מהאש, מרחיקים את הווניל ומוסיפים את הסוכר והחלמון.
2. ממיסים את הג'לטין ב-3 כפות מים, חצי דקה במיקרוגל, מוסיפים לאורז.
3. מקציפים את הקצפת ומקפלים עם האורז. חלק מהקצפת שומרים לקישוט. שוטפים תבנית מוארכת ומבלי לנגב שוטחים בה יריעת ניילון נצמד וממלאים בתערובת. מצננים במקרר.
4. יוצקים על הפטל מעט ליקר וממתינים כ-10 דקות.
5. הופכים את הקציפה על צלחת הגשה ומפזרים את הפטל מעל. מקשטים בקצפת שנותרה.

קציפת אורז ופירות יער By , 2012-10-09T14:23:55+02:00 קציפת אורז ופירות יער Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 75 גרם אורז 3 מיכלים (660 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ' 1/2 מקל וניל חצוי לאורך 1/4 כוס (60 גרם) סוכר 1 חלמון... Instructions: 1. שוטפים היטב את האורז ומסננים. שמים בסיר עם הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' והווניל. מבשלים כ-25 דקות, תחילה על אש בינונית ואז  אש נמוכה, עד שהאורז רך והנוזלים נספגים. מסירים מהאש, מרחיקים את ה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר