Pesto
תפריט
ג', 21 אוג 2018, 12:55
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קיש מנגולד, גבינת רוקפור ואגוזי מלך

   

מאת: richs ::: צפיות: 2615   

קיש מנגולד, גבינת רוקפור ואגוזי מלך
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
לבצק:
  • 1/2 1 כוסות (225 גרם) קמח
  • 100 גרם חמאה מלוחה קרה חתוכה לקוביות
  • 1/2 מיכל (100 מ"ל) בסיס להקרמה ובישול ריצ'

למילוי:
  • 400 גרם מנגולד
  • 50 גרם חמאה מלוחה
  • 200 גרם גבינת רוקפור מפוררת
  • 100 גרם גבינת פרומעז מפוררת
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 2 ביצים
  • 1/2 מיכל (100 מ"ל) בסיס להקרמה ובישול ריצ'
  • 2/3 כוס (100 גרם) אגוזי מלך שבורים גס
  • פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט
דרך הכנה
1. להכנת הבסיס: במעבד מזון מערבבים יחד בפולסים את הקמח והחמאה לקבלת פירורים. מוסיפים בסיס להקרמה ובישול ריצ' ומעבדים מעט, רק עד קבלת כדור בצק. עוטפים ביריעת ניילון נצמד ומצננים שעה במקרר.
2. מרדדים את הבצק הקר על משטח מקומח ושוטחים על התחתית והדפנות של תבנית פאי נשלפת, בקוטר 28 ס"מ. דוקרים במזלג או מכסים ברדיד אלומיניום, צמוד לבצק.
3. אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. אם מכסים ברדיד אלומיניום, מרחיקים אחרי כ-10 דקות ואופים מספר דקות, עד שהבצק הזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים כרבע שעה.
4. להכנת המילוי: מרחיקים חלק מהגבעולים ואת קצות העלים ופורסים. מאדים בחמאה, מספר דקות בסיר מכוסה ומספר דקות בסיר גלוי, עד שהתרככו. מסננים. מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר החומרים, מערבבים.
5. שוטחים את המילוי בבצק האפוי ואופים כ-30 דקות, עד קבלת צבע זהוב.

חום תנור: 180 מעלות.
קיש מנגולד, גבינת רוקפור ואגוזי מלך By , 2012-10-09T13:17:52+02:00 קיש מנגולד, גבינת רוקפור ואגוזי מלך Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - לבצק: 1/2 1 כוסות (225 גרם) קמח 100 גרם חמאה מלוחה קרה חתוכה לקוביות 1/2 מיכל (100 מ"ל) בסיס להקרמה ובישול ריצ' ... Instructions: 1. להכנת הבסיס: במעבד מזון מערבבים יחד בפולסים את הקמח והחמאה לקבלת פירורים. מוסיפים בסיס להקרמה ובישול ריצ' ומעבדים מעט, רק עד קבלת כדור בצק. עוטפים ביריעת ניילון נצמד ומצננים שעה במקרר. 2...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר