Pesto
תפריט
ב', 20 נוב 2017, 23:05
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שרלוט תות-שדה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6169   

שרלוט תות-שדה
10 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: מתקדם
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
לעוגה: 
3 ביצים מופרדות
6 כפות מים חמים
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר
1 כוס קמח רגיל
1 כפית אבקת אפיה
ריבת תות שדה

למלית:
250 גר' תותים שטופים ונקיים
1 כוס מים רותחים
1 שקית ג'לי בטעם תות
1 כוס מים קרים
1/2 1 שקיות שמנת מתוקה
1/4 כוס אבקת סוכר
דרך הכנה
להקציף את החלמונים עם המים החמים להוסיף את הוניל והסוכר לקצף בהיר.

לנפות את הקמח ואבקת אפיה ולקפל לתערובת החלמונים.

להקציף את החלבונים לקצף יציב וגמיש ולקפל לתערובת החלמונים.

לשמן נייר אפיה ולשטח את התערובת בתבנית גדולה בשכבה דקה בעובי 1 ס"מ.

לאפות בחום גבוה בתנור שחומם מראש כ-15 דקות.להוציא, להפוך על מגבת מטבח לגלגל בעודה חמה לרולדה ולהסיר את הנייר, ולצנן.

למרוח את הריבה על הרולדה הפרוסה ולגלגל שנית לרולדה.

לרסק את התותים במעבד מזון למחית אחידה. להעביר דרך מסננת ללא הגרעינים.
בקערה בינונית לערבב את הג'לי והמים הרותחים עד להמסה, להוסיף את המים הקרים ולהניח לצינון עד למצב של סירופ סמיך. להוסיף את תערובת התותים.

להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה להוסיף את תערובת התותים המצוננת בתנועות קיפול.

לפרוס את הרולדה לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ,להניח את הפרוסות צמודות על דפנות קערה גדולה, לצקת את המילוי ולכסות בפרוסות הנותרות.

לצנן את העוגה במקרר ל-4 שעות לפחות.

להפוך על צלחת הגשה ולהוציא את הקערה.

שרלוט תות-שדה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לעוגה:  3 ביצים מופרדות6 כפות מים חמים1 כפית תמצית וניל3/4 כוס סוכר1 כוס קמח רגיל1 כפית אבקת אפיהריבת תות שדהלמלית:250 גר...... Directions:
להקציף את החלמונים עם המים החמים להוסיף את הוניל והסוכר לקצף בהיר.לנפות את הקמח ואבקת אפיה ולקפל לתערובת החלמונים.להקציף את החלבונים לקצף יציב וגמיש ולקפל לתערובת החלמונים.לשמן...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר