Pesto
תפריט
ב', 20 נוב 2017, 22:55
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפין תפוחים מקורמל

   

מאת: mirich ::: צפיות: 5090   

מאפין תפוחים מקורמל
24 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 כוסות קמח
  • כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 2 ביצים
  • 50 גר' חמאה מרוככת
  • 1/4 1 כפיות תמצית וניל
  • כפית קינמון
  • 1/3 כפית אגוז מוסקט
  • 4 תפוחים קלופים  פרוסים לפרוסות דקות
  • שקית טופי קרמל

 

דרך הכנה
  1. בקערה מערבבים את הקמח, אבקת אפיה,  הסודה לשתיה והמלח.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את 2 הסוכרים .
  3. מוסיפים לקערה של הסוכרים את הביצים והחמאה ומקציפים לתערובת חלקה.
  4. מוסיפים את התמצית וניל , הקינמון, האגוז המוסקט והתפוחים ומערבבים .
  5. מוסיפים את תערובת הקמח בהדרגה לתערובת התפוחים עד שנוצרת תערובת אחידה.
  6. ממלאים עד חצי מהגובה את כוסות תבנית המאפין  ושמים באמצע כל אחד סוכרית טופי ומכסים את הטופי בתערובת.
  7. אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שהקיסם יוצא כמעט יבש.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
מעולה - נחטף תוך דקה!

מאפין תפוחים מקורמל

By Published: מאת mirich 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 24 Ingredients: 2 כוסות קמח כפית אבקת אפיה 1/2 כפית סודה לשתיה 1/2 כפית מלח 1/2 כוס סוכר חום 1/2 כוס סוכר לבן 2...... Directions:
בקערה מערבבים את הקמח, אבקת אפיה,  הסודה לשתיה והמלח. בקערה נפרדת מערבבים את 2 הסוכרים . מוסיפים לקערה של הסוכרים את הביצים והחמאה ומקציפים לתערובת חל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר