Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 20:17
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה לא אפויה (חלבי)

המתכונים של ריצ'    

מאת: richs ::: צפיות: 3502   

* צילום: ריצ'
עוגת גבינה לא אפויה (חלבי)
שעתיים ויותר
 
מרכיבים
  • לבסיס:
  • 250 גרם ופלים במילוי וניל
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
     
  • לשכבת הגבינה:
  • 500 גרם גבינת פילדלפיה
  • 3/4 כוס (180 גרם) סוכר דק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 שקית (14 גרם) ג'לטין
  • 1 מיכל בסיס להקרמה ובישול של ריצ'
  • 3 חלבונים


גודל/סוג תבנית: תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ.
דרך הכנה
  1. להכנת הבסיס, מרסקים את הוופלים במעבד מזון, מוסיפים את השמן וקליפת הלימון ומעבדים מעט. שוטחים על התחתית של תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ.
  2. להכנת שכבת הגבינה, מקציפים היטב את הגבינה, מוסיפים את הסוכר והווניל ומקציפים מעט.
  3. ממיסים את הג'לטין בחלק מהבסיס להקרמה ובישול של ריצ', על אש נמוכה או במיקרוגל, מוסיפים את הבסיס הנותר. מוסיפים לתערובת הגבינה.
  4. מקציפים היטב את החלבונים ומקפלים עם תערובת הגבינה, יוצקים לתבנית. מקררים לפחות 4 שעות, עד שהעוגה יציבה.



עוגת גבינה לא אפויה (חלבי)

By Published: המתכונים של ריצ' מאת richs 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: לבסיס: 250 גרם ופלים במילוי וניל 2 כפות שמן 1 כפית קליפת לימון מגוררת   לשכבת הגבינה:...... Directions:
להכנת הבסיס, מרסקים את הוופלים במעבד מזון, מוסיפים את השמן וקליפת הלימון ומעבדים מעט. שוטחים על התחתית של תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ. להכנת ש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר