Pesto
תפריט
ג', 18 דצמ 2018, 20:33
110409 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות בשר ברוטב עגבניות נוסח איטלקי

קציצות בקר    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 4584   

* תמונה להמחשה
קציצות בשר ברוטב עגבניות נוסח איטלקי
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 2 כפות אורז בסמטי
  • מלח
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס גס
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כוס כוסברה טרייה
  • 2 שיניים שום כתוש
  • 2 עגבניות מרוסקות מקולפות
  • 1 רסק עגבניות
  • קמצוץ זעפרן
  • 1 כוס מים
  • צרור בזיליקום
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • שמן זית לטיגון
דרך הכנה
  1. לערבב את הבשר עם האורז, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, סויה, סוכר, כוסברה ושום.
  2. להשרות במקרר כשעה לספיגת הטעמים.
  3. להכין קציצות קטנות ולטגן בשמן משני הצדדים, להוציא לצלחת.
  4. לבשל רוטב מהעגבניות, רסק, מלח, פפריקה מתוקה, זעפרן, כוס מים, בזיליקום, פלפל לבן ושתי שיני שום כתוש.
  5. כאשר הרוטב סמיך מוסיפים את הקציצות ומבשלים כחצי שעה לספיגת טעמים.

הערות
מוגש בתוספת אורז לבן או ספגטי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
קציצות בשר ברוטב עגבניות נוסח איטלקי By , 2012-06-13T16:44:26+03:00 קציצות בשר ברוטב עגבניות נוסח איטלקי קציצות בקר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1/2 ק"ג בשר טחון 2 כפות אורז בסמטי מלח 1 כף פפריקה מתוקה 1 כפית פלפל שחור גרוס גס 1 כפית סוכר ... Instructions: לערבב את הבשר עם האורז, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, סויה, סוכר, כוסברה ושום. להשרות במקרר כשעה לספיגת הטעמים. להכין קציצות קטנות ולטגן בשמן משני הצדדים, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר