Pesto
תפריט
ג', 28 פבר 2017, 00:39
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטריות פורטבלו מוקפצות עם גרגירי חומוס

תוספת נהדרת לכל שולחן    

מאת: tommf ::: צפיות: 4443   

פטריות פורטבלו מוקפצות עם גרגירי חומוס
6 מנות
מוקפץ
דל כולסטרול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 2 חבילות פטריות פורטבלו חתוכות לרבעים
  • 1 בצל גדול קלוף, חתוך לחצי וכל חצי לרצועות
  • 1 קופסת שימורי חומוס בינוני או גדול ללא הנוזלים
  • מלח לפי הטעם
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס טרי
  • 1 כפית שטוחה גריל עוף
  • 1 צרור קטן כוסברה קצוץ דק - לא חובה
  • 5-6 כפות שמן זית

דרך הכנה
  1. מחממים בווק גדול או מחבת גדולה שמן זית על אש גדולה.
  2. מוסיפים את הבצל ומקפיצים כ-5-6 דקות.
  3. מוסיפים את הפטריות ואת גרגירי החומוס, מערבבים היטב וממשיכים להקפיץ כ-5-6 דקות תוך כדי עירבוב מדי פעם.
  4. מוסיפים את כל התבלינים למעט הכוסברה, מערבבים היטב וממשיכים להקפיץ עוד כדקה.
  5. מכבים את האש. מוסיפים את הכוסברה, מערבבים היטב ומגישים מיד.

הערות
ניתן להחליף את הפטריות פורטבלו בפטריות שמפניון או כל סוג אחר (טרי ולא מקופסה). ניתן להוסיף גמבה חתוכה לפרוסות בסוף לטעמים מתוקים מעט ופלפל חריף לאוהבי הפיקנטיות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
2
tommf (מקצוענ/ית)
אבקת תבלין הנקראית גריל עוף. ניתן להשיג אותה בכל חנות מכולת או רשת מזון. מאוד טעימה וטבעית.
1
מה זה גריל עוף? תחליף?

פטריות פורטבלו מוקפצות עם גרגירי חומוס

By Published: תוספת נהדרת לכל שולחן מאת tommf 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 2 חבילות פטריות פורטבלו חתוכות לרבעים 1 בצל גדול קלוף, חתוך לחצי וכל חצי לרצועות 1 קופסת שימורי חומוס בינוני או גדול ללא הנוזלים מלח לפי הטע...... Directions:
מחממים בווק גדול או מחבת גדולה שמן זית על אש גדולה. מוסיפים את הבצל ומקפיצים כ-5-6 דקות. מוסיפים את הפטריות ואת גרגירי החומוס, מערבבים היטב וממשיכים להקפיץ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר