Pesto
תפריט
ג', 21 אוג 2018, 12:59
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בראוניס רכים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5774   

בראוניס רכים
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
4 כפות קקאו
100 גר' חמאה או מרגרינה
1 כוס מים
1/2 כוס שמן
1 חבילה קטנה קמח תופח (350 גר')
2 כוסות סוכר
1/2 כוס חלב
2 ביצים טרופות
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כפית תמצית וניל
דרך הכנה
  1. מחממים בסיר את הקקאו, המרגרינה, המים והשמן ומביאים לרתיחה.
  2. מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח והסוכר ומערבבים.
  3. מוסיפים את החלב, הביצים, הסודה לשתיה ותמצית הוניל ומערבבים היטב.
  4. יוצקים לתבנית מלבנית 22x33 משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל-20 דקות או עד שהעוגה קפיצית למגע.
  5. מוציאים ומצננים. 
הערות
ניתן לצפות את העוגה בכל ציפוי שוקולד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
13
אפשר לשים בראוניס בגביעוני נייר?
12
אבי מ. (מקצוענ/ית)
להוסיף עוד 2 כפות קקאו ו-50 גר' חמאה או מרגרינה.
11
אהבתי את המרקם של הבראוניז אבל היה חסר לי טעם שוקולד
איך אפשר לשפר את הטעם?
בתודה מראש
זה מאמא שלי
10
תודה רבה אבי אני אחפש
8
אבי,אני בן 11 ואני רוצה לעשות קורס אפיה באזור המרכז את יודע אולי איפה יש?

בתודה מראש חולה על אפיה
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מחפשים בכל קטגוריה.
6
איפה מוצאים את המתכונים שאנשים שלחו?
5
אני הכנתי את העוגה עם אבקת אפיה וקמח רגיל ויצא טוב אתם יכולים לעשות גם ככה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אלו בראוניז רכים וכך הם צריכים להיות, כתוב גם עד קפיציות למגע וזמן האפיה משתנה מעט מתנור לתנור ולסוג...»»
3
ציון 10
אבי צריכים לאפות את קצת יותר מ20 דקות זה יוצא יותר מדי רך אבל זה יצא טעים כמו עוגה חמה הקיצר שימו את זה יותר זמן!!!
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
להקפיד לא לאפות יותא מדי.
1
נראה טוב אני יעשה את זה אבל אני רוצה שזה יהיה רך!!!!
בראוניס רכים By , 2005-03-29T02:56:29+02:00 בראוניס רכים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 4 כפות קקאו100 גר' חמאה או מרגרינה1 כוס מים1/2 כוס שמן1 חבילה קטנה קמח תופח (350 גר')2 כוסות סוכר1/2 כוס חלב2 ביצים טרופות1 כפית אבקת סודה לשתיה1 כפית תמצית וניל ... Instructions: מחממים בסיר את הקקאו, המרגרינה, המים והשמן ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח והסוכר ומערבבים. מוסיפים את החלב, הביצים, הסודה לשתיה ותמצית הוניל ומערבבים היטב. יו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר