Pesto
תפריט
ד', 24 מאי 2017, 22:41
110382 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת קישואים

נראית כמו פיצה וטעימה מאוד    

מאת: tommf ::: צפיות: 5547   

פשטידת קישואים
8 מנות
אפיה
דל שומן
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג בצק עלים מוכן
  • 5 קישואים גדולים או 5 זוקינים + 1
  • 1 בצל גדול קלוף
  • 1 שן שום כתושה
  • 3/4 כוס קמח לבן
  • 1 כוס חלב
  • 4 ביצים גדולות
  • 3/4 כוס גבינת מוצרלה מגורדת ועוד קצת
  • 1/2 כפית אבקת מרק עוף.
  • 1/2 כפית גריל עוף.
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה.
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
גודל/סוג תבנית:
תבנית עגולה 28 לפאי
דרך הכנה
  1. מרדדים את בצק העלים קלות וחותכים חתיכה שתכסה את התבנית עם שוליים בגובה 2-3 ס"מ.
  2. מגרדים לתוך קערת עבודה את 5 הקישואים והבצל על פומפיה גסה.
  3. סוחטים מעט את הקישואים והבצל המגורדים מהנוזלים שלהם.
  4. מוסיפים לקערת העבודה את כל שאר המרכיבים (למעט הקישוא הנוסף) ומערבבים היטב.
  5. שופכים את הבלילה מעל הבצק ומישרים.
  6. את הקישוא-זוקיני הנוסף חותכים לפרוסות עגולות, מפזרים מעל הבלילה עם מעט מוצרלה.
  7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות עד להזהבה קלה של החולק העליון.
חום תנור:  180
הערות
ניתן להחליף את המוצרלה בפרמז'אן למי שאוהב טעמי גבינה עזים יותר, אבל אז יש לשים פחות גבינה. ניתן להוסיף פטריות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
רעיון מעניין עם בצק עלים!

פשטידת קישואים

By Published: נראית כמו פיצה וטעימה מאוד מאת tommf 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 1 ק"ג בצק עלים מוכן 5 קישואים גדולים או 5 זוקינים + 1 1 בצל גדול קלוף 1 שן שום כתושה 3/4 כוס קמח לבן 1 כו...... Directions:
מרדדים את בצק העלים קלות וחותכים חתיכה שתכסה את התבנית עם שוליים בגובה 2-3 ס"מ. מגרדים לתוך קערת עבודה את 5 הקישואים והבצל על פומפיה גסה. סוחטים מעט א...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר