Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:04
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טארט ריקוטה עם שבבי שוקולד

   

מאת: mirich ::: צפיות: 3076   

טארט ריקוטה עם שבבי שוקולד
18 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 300 גר' קמח תופח
  • 200 גר' סוכר
  • 100 גר' חמאה חתוכה לקוביות
  • 3 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • 500 גר' גבינת ריקוטה
  • 3 כפות ברנדי
  • 100 גר' שוקולד צ'יפס

 

דרך הכנה
  1. בקערה מערבבים את הקמח עם 100 גר' סוכר, החמאה, 2  ביצים, ותמצית הוניל  עד ליצירת בצק.
  2. יוצרים  כדור מהבצק עוטפים בניילון נצמד ומשאירים שעה במקרר.
  3. בקערה מערבבים את הריקוטה עם  הסוכר , הביצה  הברנדי והשוקולד צ'יפס לתערובת אחידה.
  4. מרדדים את הבצק , בעזרת סכין  חותכים  כ-6 רצועות דקות ומשאירים בצד ואם היתר  ומרפדים תבנית  עגולה
  5. יוצקים את המילוי  ומשטחים בעזרת המרית
  6. מסדרים את הרצועות של הבצק שחתכנו שתי וערב
  7. אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד השחמה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
הכנתי, עוגה נהדרת, ויתרתי על השוקו ציפס,
לא הסתדר לי והוספתי צימוקים,
יצא מצוין!!!

טארט ריקוטה עם שבבי שוקולד

By Published: מאת mirich 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 18 Ingredients: 300 גר' קמח תופח 200 גר' סוכר 100 גר' חמאה חתוכה לקוביות 3 ביצים כפית תמצית וניל 500 גר' גבינת...... Directions:
בקערה מערבבים את הקמח עם 100 גר' סוכר, החמאה, 2  ביצים, ותמצית הוניל  עד ליצירת בצק. יוצרים  כדור מהבצק עוטפים בניילון נצמד ומשאירים שעה במקרר. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר