סלט ירוק עם גבינה

18 מנות

מרכיבים
- 2 כפות תערובת ג'עלה
- כף חמאה מומסת
- כף סוכר
- כף חרדל
- כף דבש
- שן שום כתוש
- 1/4 כפית צ'ילי יבש
- 1/4 כוס חומץ בלסמי
- 3/4 כוס שמן זית
- מלח פלפל
- תערובת עלי בייבי
- עלי תרד טרים
- 200 גר' גבינת עיזים קשה
- 1/4 כוס חמוציות מיובשות
- פלפל אדום חתוך לרצועות
- חופן עגבניות שרי חתוכות
דרך הכנה
- בקערה שמים את תערובת הגעלה ויוצקים עליהם את החמאה המומסת ומפזרים מעל את הסוכר. שמים את התערובת בתבנית בשכבה אחת ואופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות.
- מקציפים את החרדל, דבש, שום, צ'לי יבש והחומץ הבלסמי תוך כדי הקצפה מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד ליצירת תערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל.
- בקערה גדולה מערבבבים את עלי הבייבי, התרד, גבינת העיזים, החמוציות, הפלפל, עגבניות השרי, והגעלה.
- מקפיצים את התערובת עם 1/4 כוס מהרוטב ויוצקים את השארית לפני ההגשה.
הערות
מגישים חם
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 20 Sep 2017
- סוכות ושמחת תורה 04 Oct 2017
- חנוכה 12 Dec 2017
- טו בשבט 30 Jan 2018
- פורים 01 Mar 2018
- פסח 30 Mar 2018
- יום העצמאות 19 Apr 2018
- שבועות 19 May 2018
כתבות, הדרכה, מידע
- ● לוח המרות כוס למשקל למרכיבים שכיחים ותחליפי פרווה [מידע] - ...
- ● הדבש – אנטיביוטיקה מהטבע [מידע] - התרופה הטבעית למחלות החורף...
- ● יוגורט [תזונה] - מוצר חלבי מספר אחד...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - צבעי מאכל [מידע] - פרק 5 - צבעי מאכל....
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
הנצפים ביותר
- בורקיטס [אבי מ.] - שני סוגי בצק ומלית לבחירה
- עוגת טורט שייש לפסח [אבי מ.] - עוגת טורט שייש אורירית.
- קבב רומני [אבי מ.] -
- קיש ברוקולי [אבי מ.] - מאפה ברוקולי וגבינה, כמנה עיקרית או תוספת.
- טארט תות שדה בקרם וניל [אבי מ.] - טארט במלית קרם פטיסייר ותותים
- עוגת אסטרהזי [אבי מ.] - עוגת קרם ושכבות מרנג שקדים.
- עוגת גבינה פירורים ושמנת [אבי מ.] -