Pesto
תפריט
ד', 17 אוק 2018, 13:45
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת פתיתי שוקולד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8285   

עוגת פתיתי שוקולד
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
100 גר' מרגרינה או חמאה רכה
1/2 1 כוסות סוכר
2  כפיות תמצית וניל
4  ביצים
3  כוסות קמח רגיל
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
3/4 כוס שמנת חמוצה
150 גר' פתיתי שוקולד או שוקולד מריר מגורד גס
דרך הכנה
  1. להקציף את המרגרינה עם הסוכר והוניל עד לקציפה בהירה ונפוחה, להוסיף את הביצים אחת אחר השניה, תוך כדי הקצפה.
  2. לנפות את הקמח אבקת האפיה הסודה לשתיה והמלח, ולהוסיף לתערובת לסירוגין עם השמנת החמוצה, להוסיף את פתיתי שוקולד.
  3. לצקת לתבנית גוגלהוף משומנת היטב ומקומחת.
  4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-50-40 דקות.
  5. לצנן בתבנית על רשת צינון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ראובן מ. (עורך)
זמן אפיה תמיד נתון לשינוי ואפויו של התנור.
תבנית חלולה גבוהה מתאימה לסוג העוגה.
5
ציון 10
מה ישתנה בדרך ההכנה או בזמן האפייה עבור תבנית אפיה אמריקאית חלולה גבוהה בעלת תחתית מתפרקת?
תודה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
גם וגם (-:
3
אבי מה אתה יותר אוהב לאפות דברים מתוקים וקינוחים או לבשל עיקריות???
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כנסי לעמוד "עוגות בחושות", למעלה תמונת עוגת גוגלהוף.
תבנית חלולה היא תבנית עם ארובה מרכזית, תבנית...»»
1
מהי תבנית גוגלהוף? מהי תבנית חלולה? האם הכוונה לתבנית פלא?
עוגת פתיתי שוקולד By , 2005-03-29T05:17:24+02:00 עוגת פתיתי שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 100 גר' מרגרינה או חמאה רכה1/2 1 כוסות סוכר2  כפיות תמצית וניל4  ביצים3  כוסות קמח רגיל1 כפית אבקת אפיה1 כפית סודה לשתיה1/4 כפית מלח3/4 כוס שמנת חמוצה... Instructions: להקציף את המרגרינה עם הסוכר והוניל עד לקציפה בהירה ונפוחה, להוסיף את הביצים אחת אחר השניה, תוך כדי הקצפה. לנפות את הקמח אבקת האפיה הסודה לשתיה והמלח, ולהוסיף לתערובת לסירוגין עם הש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר