Pesto
תפריט
ג', 16 אוק 2018, 22:50
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפיחת חצילים

המתכונים של ריצ'    

מאת: richs ::: צפיות: 3430   

* צילום: ריצ'
תפיחת חצילים
9 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 300 גרם בצק עלים של "שלושת האופים"
  • 3 חצילים גדולים
  • שמן לטיגון
  • 10 שיני שום כתושות
  • 3 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים
  • 250 גרם גבינה צפתית מפוררת
  • 1 כף חמאה
  • 1 כף קמח
  • 1/2 מיכל (210 מ"ל) ריצ'קפה
  • 1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה ריצ'
  • 4 ביצים מופרדות
  • 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • מלח ופלפל שחור
  •  

תבנית: כלי חסין חום בגודל 26 ס"מ

דרך הכנה
  1. משמנים כלי חסין אש ריבועי בגודל 26 ס"מ. מרדדים את הבצק לעלה בקוטר 32 ס"מ ומרפדים בו את התבנית, תחתית ודפנות.
  2. חותכים שני חצילים לקוביות קטנות, מנגבים במגבות נייר. מטגנים בשמן חם עד שהזהיבו והתרככו. מסירים מהאש ומוסיפים את השום והפטרוזיליה.
  3. קולים את החציל השלישי על אש גלויה, מצננים מעט וקולפים. מועכים ומערבבים בעדינות עם תערובת החצילים המטוגנים. מפזרים על הבצק. מפזרים מעל את הגבינה הצפתית המפוררת.
  4. ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקמח, מערבבים ומוסיפים ריצ'קפה, מבשלים תוך בחישה עד שהתערובת מסמיכה מעט. מסירים מהאש ומערבבים עם בסיס לבישול והקרמה ריצ', החלמונים והגבינה הצהובה.
  5. מקציפים את החלבונים ומקפלים עם הרביכה, שוטחים על החצילים והגבינה הצפתית.
  6. אופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.

חום תנור: 180
הערות
 
תפיחת חצילים By , 2012-01-25T15:51:25+02:00 תפיחת חצילים המתכונים של ריצ' Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 9 Tags: none Ingredients: - 300 גרם בצק עלים של "שלושת האופים" 3 חצילים גדולים שמן לטיגון 10 שיני שום כתושות 3 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים ... Instructions: משמנים כלי חסין אש ריבועי בגודל 26 ס"מ. מרדדים את הבצק לעלה בקוטר 32 ס"מ ומרפדים בו את התבנית, תחתית ודפנות. חותכים שני חצילים לקוביות קטנות, מנגבים במגבות נייר. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר