Pesto
תפריט
ו', 19 אוק 2018, 17:29
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות עבאדי

עוגיות מלוחות שנחטפות    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 6564   

עוגיות עבאדי
אפיה
לא צוין
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
ציון גולשים: 7.5
[4 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג קמח
  • 1 כוס בירה לבנה
  • 3/4 כוס שמן קנולה או זית
  • 1/4 כוס מים
  • 1/2 כף מלח
  • 1/2 כוס סומסום

דרך הכנה
  1. לשים את כל החומרים לבצק אחיד ולא דביק.
  2. משהים כרבע שעה כדי שיהיה יותר נוח לעבודה.
  3. יוצרים עוגיות מאורכות או עם חור במרכז (כדאי ליצור עיגול ואז בעזרת האצבע לחורר במרכז כך העיגול לא יתפרק באפיה)
  4. אופים על נייר אפיה להזהבה כחצי שעה בחום 180. העוגיות מתקשות היטב רק לאחר שהן מתקררות.
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
vered100 (מקצוענ/ית)
ציון 10
מתכון מעולה!!! הכנתי עם א. אפייה במקום בירה אבל הוספתי עוד קצת פחות מרבע כוס שמן ורבע כוס מים... יצא יותר טוב מהמקור!!!
7
חייב סומסום
6
ציון 9
אפיתי את העוגיות קצרו מחמאות , רק יצאו קצת קשות מידי כנראה אפיית יתר
5
ראובן מ. (עורך)
מה כבר יכול לקרות במתכון פשוט כזה של בצק פריך? אני מניח שהוצאתם את העוגיות מאוחר מדי מהתנור. ברגע שהן...»»
4
מתכון לא מוצלח יצאו לי יבשים וקשים מאוד למרות שהכנתי לפי המתכון בידיוק חבל
3
ציון 1
מתכון לא מוצלח
2
נשמע טוב ינוסה בקרוב
עוגיות עבאדי By , 2012-01-03T21:31:34+02:00 עוגיות עבאדי עוגיות מלוחות שנחטפות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1/2 ק"ג קמח 1 כוס בירה לבנה 3/4 כוס שמן קנולה או זית 1/4 כוס מים 1/2 כף מלח 1/2 כוס סומסום ... Instructions: לשים את כל החומרים לבצק אחיד ולא דביק. משהים כרבע שעה כדי שיהיה יותר נוח לעבודה. יוצרים עוגיות מאורכות או עם חור במרכז (כדאי ליצור עיגול ואז בעזרת האצבע לחורר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר