Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 01:55
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק כרישה ותפוחי אדמה

מרק קטיפתי טעים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 16857   

מרק כרישה ותפוחי אדמה
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
2 כרישות גדולות - החלק הלבן בלבד, שטופות היטב
2 כפות שמן
1/2 1 כוסות מים
1 כוס מרק עוף
1/2 ק"ג תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור או לבן לפי הטעם
דרך הכנה

לחתוך את הכרישות לחצי ולפרוס דק. לחמם את השמן בסיר ולהוסיף את הכרישה.

לכסות ולהמשיך לטגן עד שתתרכך אך לא תשחים, להוסיף את המרק המים ותפוחי האדמה ולהרתיח, להמשיך לבשל כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים.

להעביר לבלנדר או מעבד מזון ולרסק. להחזיר לסיר, לחמם, לטעום ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם, להוסיף את הפטרוזיליה ולהגיש חם.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אני ממליצה להוסיף מעט אגוז מוסקט
3
אפשר לשפר עם שמנת צימחית ולא לקלף את תפוחי האדמה אלא לרסק עם הקליפה.
2
יש טעות בכמות הנוזלים במתכון... אני הוספתי יותר מליטר נוזלים. כנראה הכוונה בליטר וחצי מרק עוף.
1
תמר החמודה (מקצוענ/ית)
אני ממליצה לשים הרבה פילפל.... זה ממש ממש מוסיף למרק!
מרק כרישה ותפוחי אדמה By , 2005-03-29T02:52:23+02:00 מרק כרישה ותפוחי אדמה מרק קטיפתי טעים. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 2 כרישות גדולות - החלק הלבן בלבד, שטופות היטב 2 כפות שמן 1/2 1 כוסות מים 1 כוס מרק עוף 1/2 ק"ג תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות 2 כפות פטרוזיליה קצוצה... Instructions: לחתוך את הכרישות לחצי ולפרוס דק. לחמם את השמן בסיר ולהוסיף את הכרישה. לכסות ולהמשיך לטגן עד שתתרכך אך לא תשחים, להוסיף את המרק המים ותפוחי האדמה ולהרתיח, להמשיך לבשל כ-20 ד...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר