Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 20:24
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות שוקולד שחיתות

ללא מרגרינה    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 6315   

* צילום: Kimberly Vardeman
עוגיות שוקולד שחיתות
35 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
אני השתמשתי בקמח מלא ובסוכר חום אבל אפשר כמובן להמיר לרגיל:
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 1/4 כוס קקאו
  • 2 ביצים
  • 1 סוכר וניל
  • 3/4 1 כוסות קמח
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1/4 כפית מלח
  • חבילת שוקולד מריר קצוצה גס או כוס שוקולד צ'יפס 60% (ניתן להשיג בסופרים של חברת כרמית)
דרך הכנה
  1. לשים יחד את כל החומרים פרט לשוקולד במיקסר או מערבבים עם כף.
  2. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עם כף לפיזור אחיד. העיסה יוצאת דביקה.
  3. בתבנית של התנור שמים נייר אפיה ומשמנים אותו קלות.
  4. בעזרת כף יוצרים עוגיות על התבנית. קחו בחשבון שהן משתטחות ומתפשטות אז עשו מרווחים ושימו מעט מהעיסה בכל עוגיה.
  5. אופים כרבע שעה בחום בינוני. תזהרו לא לאפות יותר מידי ויש שאוהבים אותן אפילו לא אפויות לגמרי. כשהן חמות הן משהו משגע וקשה להתאפק לא לחסל את כולן, אבל הן גם טעימות מאוד למחרת.
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ראובן מ. (עורך)
הן שחומות. הצילום להמחשה בלבד.
7
רשום רבע כוס קקאו אבל העוגיות לבנות?
6
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
לירוני עידכנתי במתכון בסביבות 30-35 אבל זה תלוי כמובן בגודל.
5
כמה עוגיות יוצאות מכמות החומרים הזאת?
4
אורן בר (מקצוענ/ית)
לני אין צורך באבקת אפיה. הסודה לשתיה מספיקה
3
ללא אבקת אפיה??
תודה לני
2
ציון 10
לאותה כמות של חמרים ניתן להוסיף 1 כוס קוואקר+1/3 כוס מיץ תפוזים או יין לבן.
1
ציון 10
מצוין.מאפשר גיוונים.חצי כוס שוקולד צ'יפס החלפתי באגוזים קצוצים+קוקוס וכוס קמח המרתי בפתיתי שיבולת שועל.

עוגיות שוקולד שחיתות

By Published: ללא מרגרינה מאת אורן בר 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 35 Ingredients: אני השתמשתי בקמח מלא ובסוכר חום אבל אפשר כמובן להמיר לרגיל: 1/2 כוס שמן 1 כוס סוכר 1/4 כוס קקאו 2 ביצים 1 סוכר וניל ...... Directions:
לשים יחד את כל החומרים פרט לשוקולד במיקסר או מערבבים עם כף. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עם כף לפיזור אחיד. העיסה יוצאת דביקה. בתבנית של התנור שמים נייר אפיה ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר