Pesto
תפריט
ו', 20 יול 2018, 00:16
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ספגטי בולונז

בשר עגבניות ובתיאבון    

מאת: שקד25000 ::: צפיות: 3731   

* תמונה להמחשה
ספגטי בולונז
4 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • בשר טחון 300 גרם (זה בערך ל-4 אנשים )
  • 4 עגבניות
  • בצל אחד גדול או שתיים קטנים
  • שום 8  שינים 
  • גזר אחד
  • פלפל אדום (לא חריף)
  • שמן זית
  • עגבניות מרוסקות
  • רוטב ברביקיו
  • מלח
  • פפריקה 
  • אגוז מוסקט
  • סוכר
דרך הכנה
  1. מתחילים בטיגון הבצל ואחרי כמה שניות מכניסים גם את השום ופאה אחת של הפלפל וגזר לאחר שהכל מטוגן
  2. מכניסים את הבשר הטחון ומתחילים לפורר אותו ומדי פעם לערבב
  3. בזמן השחמת הבשר מוסיפים כף או שתיים של רוטב ברביקיו ומערבים
  4. לאחר שהבשר השחים מוסיפים את העגבניות ושמים על העגבניות מעט מלח 
  5. לאחר דקה שתיים מוסיפים את קופסאת העגבניות המרוסקות ומעט יין אדום בערך 3 כפות.
  6. מערבבים ומוסיפים פפריקה טימין בזילקום ממש טיפה מוסקט וסוכר מעט
  7. מערבבים מנמיכים את האש ומכסים את הסיר מדי פעם לערבב  למשך 30 דקות ומעלה  עד שעה
  8. מכינים את הספגטי וכאשר הוא והרוטב מוכנים שמים את הספגטי במחבת ומערבבים ושמים מעט שמן זית
  9. ולהגיש ניתן לוותר על הטימין הבזיליקום והמוסקט אבל זה מוסיף
הערות
 מספיק ל3- עד 6 מנות 
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
מעולה!
2
אפשר כל יין אדום בערך ל3 או 4 אנשים רבע קילו בשר טחון התכוונתי לאגוז מוסקט
ומעלה הכוונה היא ליותר מ-20 דקות
1
tommf (מקצוענ/ית)
שקד שלום רב. לא ציינת איזה יין מוסיפים. אילו כמויות של בשר, בצל, שום, גזר וכולי. מוסקט? האם התכוונת ליין...»»
ספגטי בולונז By , 2011-11-05T14:24:00+02:00 ספגטי בולונז בשר עגבניות ובתיאבון Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - בשר טחון 300 גרם (זה בערך ל-4 אנשים ) 4 עגבניות בצל אחד גדול או שתיים קטנים שום 8  שינים  גזר אחד ... Instructions: מתחילים בטיגון הבצל ואחרי כמה שניות מכניסים גם את השום ופאה אחת של הפלפל וגזר לאחר שהכל מטוגן מכניסים את הבשר הטחון ומתחילים לפורר אותו ומדי פעם לערבב בזמן...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר