Pesto
תפריט
ד', 17 אוק 2018, 18:13
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפינס אננס ואגוזי מלך

המתכונים של ריצ'    

מאת: richs ::: צפיות: 2375   

* מאפינס אננס ואגוזי מלך
מאפינס אננס ואגוזי מלך
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 2 ביצים
  • 1 כוס (250 גרם) סוכר
  • 1/2 מיכל (210 מ"ל) ריצ'קפה
  • 100 גרם חמאה מלוחה מומסת
  • 1 כף תמצית וניל
  • 2 כוסות (300 גרם) קמח תופח
  • 150 גרם אננס חתוך לקוביות קטנות או משומר ומסונן היטב
  • 1/2 כוס (75 גרם) אגוזי מלך קצוצים גס

     
גודל/סוג תבנית:  תבניות מאפינס (ל-12 יחידות)
דרך הכנה
  1.  בקערת המיקסר מערבבים את הביצים עם הסוכר, ריצ'קפה, החמאה והווניל. מוסיפים את הקמח בכמה פעמים ומערבבים בקצרה. מוסיפים את קוביות האננס ואת האגוזים ומערבבים מעט.
  2. משמנים תבניות מאפינס בספריי שמן בטעם חמאה וממלאים בתערובת, עד שלושת רבעי הגובה.
  3. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא כמעט יבש. מוציאים מהתנור, ממתינים 3-2 דקות ומעבירים לרשת. מתאים להגיש כשעדיין חמים. אפשר לצנן, להקפיא ולחמם מעט במיקרוגל.
חום תנור: 200 מעלות
הערות

נ*מתכון פרווה אם מחליפים את החמאה במרגרינה

מאפינס אננס ואגוזי מלך By , 2011-08-08T16:24:29+03:00 מאפינס אננס ואגוזי מלך המתכונים של ריצ' Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 2 ביצים 1 כוס (250 גרם) סוכר 1/2 מיכל (210 מ"ל) ריצ'קפה 100 גרם חמאה מלוחה מומסת 1 כף תמצית וניל 2 כו... Instructions:  בקערת המיקסר מערבבים את הביצים עם הסוכר, ריצ'קפה, החמאה והווניל. מוסיפים את הקמח בכמה פעמים ומערבבים בקצרה. מוסיפים את קוביות האננס ואת האגוזים ומערבבים מעט. מש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר