Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 09:20
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק קר של תפוחי אדמה ושמנת

באדיבות "הדוד משה"    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 2876   

מרק קר של תפוחי אדמה ושמנת
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים
 
מרכיבים
  • 4 תפוחי אדמה לבישול
  • 1 בצל קטן
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • מלח ופלפל
  • צרור עירית
  • 60 גרם חמאה
דרך הכנה
  1. קוצצים את הבצל לתוך סיר וממיסים בו את החמאה עד שחתיכות הבצל מתרככות
  2. קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לבישול ומרתיחים אותם עד שיתרככו, כדי לבדוק שהם אכן רכים אפשר לנעוץ בהם מזלג.
  3. מעבירים את תפוחי האדמה וחמאת הבצל למעבד מזון בתוספת השמנת, ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך עם שאריות של חתיכות תפוחי אדמה.
  4. מכניסים למקרר לצינון ומוסיפים לפני ההגשה עירית קצוצה מעל
הערות

מרק קר של תפוחי אדמה ושמנת By , 2011-07-31T12:11:51+03:00 מרק קר של תפוחי אדמה ושמנת באדיבות "הדוד משה" Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 תפוחי אדמה לבישול 1 בצל קטן 1/2 כוס שמנת מתוקה מלח ופלפל צרור עירית 60 גרם חמאה ... Instructions: קוצצים את הבצל לתוך סיר וממיסים בו את החמאה עד שחתיכות הבצל מתרככות קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לבישול ומרתיחים אותם עד שיתרככו, כדי לבדוק שהם אכן רכים אפשר לנעוץ בהם מזל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר