Pesto
תפריט
ב', 20 נוב 2017, 22:46
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות דגים - מהים לצלחת ובקלות!

באדיבות השף עדי אבו ממסעדת "בית בנמל"    

מאת: hilabahat ::: צפיות: 3882   

* צילום: יעל אילן
קציצות דגים - מהים לצלחת ובקלות!
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
לקציצות:
  •  1 ק"ג דג ים טחון
  •  צרור פטרוזיליה קצוצה
  •  צרור נענע קצוצה
  •  1/2 צילי קצוץ
  •  מלח, פלפל
  •  
לתבשיל:
  •  חצי כרובית מפורקת לפרחים
  •  חצי ראש חסה ערבית שטופה וחתוכה גס
  •  חצי כוס ציר עוף / דגים
  •  בצל סגול פרוס
  •  שן שום פרוסה
  •  מיץ לימון
דרך הכנה
  1. מערבבים יחד החומרים לקציצות
  2. מגלגלים לקציצות של 50 גרם לערך
  3. במחבת עם שמן מניחים את הקציצות והכרובית ומאדים לאט לאט עד ששניהם מזהיבים
  4. מוסיפים בצל ושום
  5. מוסיפים כחצי כוס נוזל ציר עוף/דגים
  6. מבשלים על אש קטנה עד שרוב הנוזלים מתאדים
  7. מוסיפים את החסה לקראת סיום ומעט מיץ לימון
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
שלום לך.
הנה התשובה:
דגים מלאים בחלבון - זה מה שקושר את הקציצה.
ואכן אין ביצה ואין קמח.
בתאבון :-)

קציצות דגים - מהים לצלחת ובקלות!

By Published: באדיבות השף עדי אבו ממסעדת "בית בנמל" מאת hilabahat 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: לקציצות:  1 ק"ג דג ים טחון  צרור פטרוזיליה קצוצה  צרור נענע קצוצה  1/2 צילי קצוץ ...... Directions:
מערבבים יחד החומרים לקציצות מגלגלים לקציצות של 50 גרם לערך במחבת עם שמן מניחים את הקציצות והכרובית ומאדים לאט לאט עד ששניהם מזהיבים מוסיפים בצל ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר