Pesto
תפריט
ד', 29 מרץ 2017, 22:06
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כנאפה

מאפה קדאיף    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 3987   

* תמונה להמחשה
כנאפה
אפיה
לא צוין
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» ממתקים» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 350 ג"ר אטריות קדאיף
  • 150 ג"ר חמאה מומסת
  • 300 ג"ר גבינת עיזים-פטה או בולגרית
לסירופ
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים
  • 2 סוכר וניל
  • מעט מי זוהר או מי ורדים
  • מקל קינמון או קמצוץ קינמון טחון
  • מיץ מחצי לימון
דרך הכנה
  1. מכינים כמה שעות מראש את הגבינה- משרים אותה במים להוצאת המליחות ומחליפים כל כמה זמן את המים.
  2. פותחים את הקדאיף (הן מסולסלות ופותחים ומשטחים אותן).לוקחים חצי מהכמות ומשטחים בתבנית סטנדרטית.
  3. שופכים חצי מהחמאה המומסת בצורה אחידה.
  4. מפזרים גבינה מעל שכבת הקדאיף.
  5. שופכים על יתר הקדאיף את יתר החמאה ומפזרים בצורה אחידה.
  6. מפזרים מעל הגבינה את הקדאיף שנותר.
  7. אופים בחום 180 להשחמה כחצי שעה.
  8. בינתיים מכינים את הסירופ- שמים בסיר את כל החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים תוך כדי ערבוב מידי פעם כחצי שעה עד שמתקבל מרקם של סירופ- כשלוקחים מעט בכפית ומחכים 2-3 דקות שיתקרר מעט, רואים שהסירופ נקרש מעט והוא נהיה נוזל סמיך מאוד.
  9. שופכים את הסירופ על הכנאפה החם ומגישים חם.
הערות

כנאפה

By Published: מאפה קדאיף מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 350 ג"ר אטריות קדאיף 150 ג"ר חמאה מומסת 300 ג"ר גבינת עיזים-פטה או בולגרית לסירופ 2 כוסות ס...... Directions:
מכינים כמה שעות מראש את הגבינה- משרים אותה במים להוצאת המליחות ומחליפים כל כמה זמן את המים. פותחים את הקדאיף (הן מסולסלות ופותחים ומשטחים אותן).לוקחים חצי מהכמות ומשטחים בת...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר